david279 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Kámošovi nejde načíst karta bliká oranžové světlo jako by ji načítalo ale nenačte zdá se mi že je rozitá čtečka kartou to není zkoušel sem tam několik pamětovek nevíte čím by to mohlo bejt?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 zkus ji naformatovat v PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 podle mě to kartou neni pač u mě v psp normal funguje ale u něj se vůbec neoběví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michelito91 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 podle mě to kartou neni pač u mě v psp normal funguje ale u něj se vůbec neoběví A když tam da tu paměťovku problikne ta kontrolka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 no oranžová kontrolka pomalu bliká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Narazil jsem na stejný problém jako výše uvedený uživatel, při vložení karty kontrolka u wifi prerusovane vydava oranzove svetelko, stejne jako kdyz se hra trosku seka nebo nacita. Mam dve fake 16 GB karty a jedna z nich funguje normál a druhé je právě tento problém, neví někdo co to může způsobovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:OMAR:. Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Zkus ji naformatovat v PC, nebo v necem jinym. Zkus to i vickrat vlozit do PSP, obcas se chytne. Pokud nepomuze nic tak asi reklamace u koho si koupil nebo ende. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 V PC se vůbec nechytá vůbec nereaguje, nedokáže ji windows rozpoznat, a do PSP se nechytá už vůbec:D, byla relativně drahá, tak ji budu muset reklamovat:(, ale mám stejnou ještě jednu a ta funguje normál...divné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 no u mě to není kartou ale spíš čtečkou v psp pač v mim psp mi karta jede v pohodě :( a v kámošově dělá tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Já když jsem ji koupil a strčil do svého PSP 1004 tak fungovala normál dokonce šla i zformátovat a problém nebyl, jakmile jsem ji dal tomu kterému jsem ji kupoval do PSP 3004 a nedávno mi ho dal ke flashnutí tak karta nefungovala, podle mě to novější PSP nějak rozezná fake karty a v " ji zničí"....ta karta byla totiž plně funkční... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Mam samej problem a bojim se ze sem zk*rvil ctecku ale ted sem si objednal od omara z toh oshopu 16Gb tak sna dpojede a nebude to cteckou ale kartou protoze se mi nenacita adapter s M2 memory stick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.