Ridick-cz Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Čau potřebuju poradit mám PS3 a chci ho přes switch připojit na internet ale mám sdílenou IP a nějak mi to nejde za radu děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Pokud máš sdílenou IP adresu tak je nad tebou nadřazený router, pokud nejsi jeho správcem máš problém, switch na sdílené IP adrese = problém číslo dva, potřebuješ router. Obrátil bych se na poskytovatele, zda ti může přiřadit veřejnou IP adresu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ridick-cz Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Pokud máš sdílenou IP adresu tak je nad tebou nadřazený router, pokud nejsi jeho správcem máš problém, switch na sdílené IP adrese = problém číslo dva, potřebuješ router. Obrátil bych se na poskytovatele, zda ti může přiřadit veřejnou IP adresu. A jinak to nejde jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pluhín Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Jedině když tam šoupneš ten router a dotoho všechny zařízení , které chceš mít připojené na internet , nebo odpojíš kabel od toho zařízení (předpokládám pc) a zapojíš ho do PS3 , další problém by mohl být v tom, aby si neměl v tom "nadřazeném" routeru přiřazenou MAC adresu k pc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ridick-cz Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 plz lock vyřešeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ridick-cz
Čau potřebuju poradit mám PS3 a chci ho přes switch připojit na internet ale mám sdílenou IP a nějak mi to nejde za radu děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts