matyasek Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Ahoj, mám 5.03 GEN-C přes chickhen r2... Stáhnul jsem si loco roco 2 jenže když oustím hru a du hrát tak při hraní se hra jednou tak za 2 sekundy na chvilinku sekne a potom zase dal ... da se s tim hrat ale je to dost na nervy ... :( Nevite někdo co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 domvala Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Jakou máš příponu u té hry? ISO nebo CSO? :? Aspoň mě někdy CSOčka blbnou (a to tím způsobem jak popisuješ!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Ahoj, mám 5.03 GEN-C přes chickhen r2...Stáhnul jsem si loco roco 2 jenže když oustím hru a du hrát tak při hraní se hra jednou tak za 2 sekundy na chvilinku sekne a potom zase dal ... da se s tim hrat ale je to dost na nervy ... :( Nevite někdo co s tim ? Špatné ISO, mám tuto hru (viz podpis) a nesekásemi na fatku a to má o polovinu menší paměť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 domvala Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Špatné ISO to podle mě nebude, alespoň já jsem nikdy s ISO souborem neměl problém. Tohle sekání dělají některé vetší hry v CSO! Potom není problém Udělat z CSO -> ISO; já pouzívám tento program, ovládání jednoduché, funkčnost zaručená: http://www.psp-hacks.com/file/900 (testováno na GTA: Vice City Stories:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matyasek Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Projel sem to tim programem a rozbalil na iso ... Super, fakci to a diky vsem co sem napsali :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
matyasek
Ahoj, mám 5.03 GEN-C přes chickhen r2...
Stáhnul jsem si loco roco 2 jenže když oustím hru a du hrát tak při hraní se hra jednou tak za 2 sekundy na chvilinku sekne a potom zase dal ...
da se s tim hrat ale je to dost na nervy ... :(
Nevite někdo co s tim ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.