Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GTA Vice city stories - problem se savem

Bull1t

Recommended Posts

Když vložim save do hry tak mi to při nahráváni savu napíše "corupted data" vyzkoušel sem už několik savů (EU,USA) a žádnej mi to nechtělo vzít, dokonce sem stahnul i jinou hru ...výsledek pořád stejnej. Máte s tim někdo zkušenosti?? Netušim čim to může bejt :ziped:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemáš třeba poškozenej Save soubor?:roll: Já když jsem změnil GTA-VCS z USA verze na EUR, tak mi to ty USA Savy sice nerobrazilo (ve hře), ale rozhodně to neukazovalo Corupted Data. A pri procházení Savů v XMB se mi taky normálně ukázal USA save... akorát, že ho ve hře EUR nejde použít! Být tebou stáhnu si EUR verzi hry (raděj EUR, když budeš chtít hrát Multiplayer s někým kdo hraje z originál UMD a každej budete mít jinou verzi, tak to nepůjde, z tohoto důvodu jsem přešel na EUR - pochabuju, že má někdo v česku jinou než Evropskou verzi) a začnu hrát znova :psp:

Odkaz ke komentáři

Tak to v tom případě asi už máš EUR verzi... kdyžtak ti můžu zkusit poslat svůj Save jestli to pojede... jestli ne, tak je chyba asi ve hře! Tak jako tak když si stáhneš nějakou zaručenou EUR verzi, nic tím neskazíš! :)

EDIT: kdyžtak tady máš ten můj Sav (ale je to jen na vyzkoušení, žádná 100%HotováHra): http://uloz.to/3809120/ulus10160s92f0.zip

Odkaz ke komentáři

když sem to dal do psp tak SED mi jde normálně spustit ale FreeCheat se mi hlásí jako corupted data ... tak nevim co s tim. Kdo sem dá link na funkční save na 5.50 Gen D3 do GTA vcs se 100% hry tak má thx jistý 8) ...

freecheat je plugin a nie eboot aplikacia :!:

skopiruj FreeCheat priecinok do rootu karty, chod do seplugins priecinku a pridaj do game.txt riadok

ms0:/FreeCheat/fc_3xx.prx 1

restaruj psp. v hre aktivuj plugin podrzanim noty.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu