Guest LaYer Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 ahoj mám celkem problém mám originálky nfs carbon a kdyz je dam do dvd mechaniky tak se nenactou co s tim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cross94 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Mozna mas v haji mechaniku..., ale pokud se ti nacte jine dvd v tom pocitaci tak nwm.(jedine pak poskrabany DVD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 koukni se kdys das dvd do mechaniky jestli ti blika takova zelena dioda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 co na to dvd kliknout???????a kdyz ani to ne nainstaluj drivery od zakladky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest LaYer Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 mechanika je v pohode jiny dvd bere a je fungl nova zkusim ty drivery nemuze to bejt tim ze mam win 7 ? ale bratrovi na notebooku to fachci (ma visty) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 tak klikni na mechaniku a dej prozkoumat a tam si klikni na autorun nebo setup nwm co tam je a pust to v rezimu kompability Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Win 7 to není, mám je taky a Carbony rozjedu v pohodě ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest LaYer Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Win 7 to není, mám je taky a Carbony rozjedu v pohodě ;) tak ja uz nevim machanika bliká ale ukazuje to jakoby ze tam cd neni ale kdyz tam vlozim neco jinyho tak to funguje uplne v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest LaYer
ahoj mám celkem problém mám originálky nfs carbon a kdyz je dam do dvd mechaniky tak se nenactou co s tim ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts