_John_ Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Ahoj, nemohl jsem najít thread na tento Metal Gear, tak zakládám nový. Strašně mě štve, že se ve hře chová kolečko jako křížek a křižek jako kolečko, jde to nějak změnit to nastavení, nebo sehnat jiná verze, kde není tohle divný ovládání? V normálním options to změnit nejde. Docela mě to štve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Proč by nešlo ? musí to jít. Děláš tam něco špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Proč by nešlo ? musí to jít. Děláš tam něco špatně. nastavit ovladani primo ve hre jde, ale v menu je to furt takovy to japonsky - kolecko proste zameneny za krizek... a to me stve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 no tak jsem si na to nakonec zvyknul a je to pecka neuveritelna, jedna z nej veci co jsem zatim mastil na PSP, uz se tesim na ten dalsi dil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.