janvlk Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Nazdar mám takový hlopý problém.Mám ps3 slim.Pod mechanikou je průhledný plastový pásek tak se chci zeptat jestli to nemá být podsvícení,mě to nesvítí ale na krabici má barvu fialouvou. Byl bych byl rád za odpověď.:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 myslím si že tam asi nic svítit nebude :) jestli chceš, tak se prodávájí stojany na PS3 a které jsou modře podsvíceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janvlk Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 myslím si že tam asi nic svítit nebude :) jestli chceš, tak se prodávájí stojany na PS3 a které jsou modře podsvíceny tak dikes už sem si dělal hlavu ,že se mi to posralo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
janvlk
Nazdar mám takový hlopý problém.Mám ps3 slim.Pod mechanikou je průhledný plastový pásek tak se chci zeptat jestli to nemá být podsvícení,mě to nesvítí ale na krabici má barvu fialouvou.
Byl bych byl rád za odpověď.:D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts