Ryder3.0 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 co si myslíte o zvukových kartách?mám nechat svoje repro na integrovaný či dát do pci jinou zvukovku?děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 ni jak tonhraje pres integrovanou? esli je to cisty tak je zbytecny davta new kartu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Zalezi taky na tom, jakě máš repra atp. Ja jasný, že když mám repra za 1k, tak kvuli tomu nebudu kupovat nějakou extra zvukarnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 zvukovka je low...ale prostě mi to příde lepší tam dát do pci vlastní pač je to prostě něco nevim jak bych to řekl prostě větší a navíc...jako chápete ty kondenzátory vyfiltrujou ten signál :) repro mám 5.1 ...ale jde o to že když dám v ovladačích max hlasitost tak mi basák už nebasuje..jen hučí...chápete?žádnej impuls jen vrnění edit:ach ty integrovaný realteky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 pokud nepracuješ s hudbou/zvukama na profi úrovni,nevidim důvod utrácet zrovna za tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 :D já pracuju ještě na větší úrovni než je profi :DD ...no nic už sem ten problém vyřešil :) LOCk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ryder3.0
co si myslíte o zvukových kartách?mám nechat svoje repro na integrovaný či dát do pci jinou zvukovku?děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.