mekin Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 mam ipod 2g. nejde mi synchronizace s itunes, pred chvili mi sla a ted sem si chtel nainstalovat nejake nove hry a udela se jen zaloha ipodu a nic se mi do nej nenainstaluje, nevite co stim?? pritom tam mam vse zaskrtle aby se mi synchronizovaly aplikace atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 mam ipod 2g.nejde mi synchronizace s itunes, pred chvili mi sla a ted sem si chtel nainstalovat nejake nove hry a udela se jen zaloha ipodu a nic se mi do nej nenainstaluje, nevite co stim?? jakou to píše chybu? co to dělá? atd? že bys to upřesnil ... ale podle mě z 90% bude řešení jedine asi restore xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekin Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 jakou to píše chybu? co to dělá? atd? že bys to upřesnil ... ale podle mě z 90% bude řešení jedine asi restore xD prave ze tzo ani chybu nenapise, napise to akorat backing ipod a pak sync ipod a to je vse objevi se jabko ze je hotovo mam jailbreak a kdyz dam restore neda se mi tam ofiko firmware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 prave ze tzo ani chybu nenapise, napise to akorat backing ipod a pak sync ipod a to je vse objevi se jabko ze je hotovomam jailbreak a kdyz dam restore neda se mi tam ofiko firmware? ofiko FW se tam hodí nejlepe kdyby si tam hodil 3.1.2 a pak hned JB přes blackra1n :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekin Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 ofiko FW se tam hodí nejlepe kdyby si tam hodil 3.1.2 a pak hned JB přes blackra1n :) a co tam pres cydii hodit rovnou 3.1.2 jailbreak?? vubec tomu jb nerozumim, mam ipoda od vcera a uz tam jb byl, muzes mi prosimte napsat jak bych to mel udelat?? mam ipod 2g 16GB vzdycky kdyz dam synchronizaci tak mi to udela pouze backup a to je vsecko. udelal jsem restore a kopnul tam fw 3.1.2 a pak jb a uz to synchronizuje, zatim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 navod je tady na foru, je tam i odkaz na presny tipy iPodu iPhonu... viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=34440 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mekin
mam ipod 2g.
nejde mi synchronizace s itunes, pred chvili mi sla a ted sem si chtel nainstalovat nejake nove hry a udela se jen zaloha ipodu a nic se mi do nej nenainstaluje, nevite co stim??
pritom tam mam vse zaskrtle aby se mi synchronizovaly aplikace atd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.