mekin Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2010 mam ipod 2g. nejde mi synchronizace s itunes, pred chvili mi sla a ted sem si chtel nainstalovat nejake nove hry a udela se jen zaloha ipodu a nic se mi do nej nenainstaluje, nevite co stim?? pritom tam mam vse zaskrtle aby se mi synchronizovaly aplikace atd. Citovat
0 Zavorka Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2010 mam ipod 2g.nejde mi synchronizace s itunes, pred chvili mi sla a ted sem si chtel nainstalovat nejake nove hry a udela se jen zaloha ipodu a nic se mi do nej nenainstaluje, nevite co stim?? jakou to píše chybu? co to dělá? atd? že bys to upřesnil ... ale podle mě z 90% bude řešení jedine asi restore xD Citovat
0 mekin Odesláno Leden 28, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 28, 2010 jakou to píše chybu? co to dělá? atd? že bys to upřesnil ... ale podle mě z 90% bude řešení jedine asi restore xD prave ze tzo ani chybu nenapise, napise to akorat backing ipod a pak sync ipod a to je vse objevi se jabko ze je hotovo mam jailbreak a kdyz dam restore neda se mi tam ofiko firmware? Citovat
0 Zavorka Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2010 prave ze tzo ani chybu nenapise, napise to akorat backing ipod a pak sync ipod a to je vse objevi se jabko ze je hotovomam jailbreak a kdyz dam restore neda se mi tam ofiko firmware? ofiko FW se tam hodí nejlepe kdyby si tam hodil 3.1.2 a pak hned JB přes blackra1n :) Citovat
0 mekin Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 ofiko FW se tam hodí nejlepe kdyby si tam hodil 3.1.2 a pak hned JB přes blackra1n :) a co tam pres cydii hodit rovnou 3.1.2 jailbreak?? vubec tomu jb nerozumim, mam ipoda od vcera a uz tam jb byl, muzes mi prosimte napsat jak bych to mel udelat?? mam ipod 2g 16GB vzdycky kdyz dam synchronizaci tak mi to udela pouze backup a to je vsecko. udelal jsem restore a kopnul tam fw 3.1.2 a pak jb a uz to synchronizuje, zatim. Citovat
0 *Dave* Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 navod je tady na foru, je tam i odkaz na presny tipy iPodu iPhonu... viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=34440 Citovat
Otázka
mekin
mam ipod 2g.
nejde mi synchronizace s itunes, pred chvili mi sla a ted sem si chtel nainstalovat nejake nove hry a udela se jen zaloha ipodu a nic se mi do nej nenainstaluje, nevite co stim??
pritom tam mam vse zaskrtle aby se mi synchronizovaly aplikace atd.
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.