adis002 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 ZRUŠENO... KDYŽ SE NIKDO NEDOSTAVIL, TAK SOUDÍM, ŽE NEMÁ NIKDO ZÁJEM... jsem zklamán... EDIT: toto je důkaz toho, že Wii komunita v ČR pravděpodobně opravdu stojí za hovno, když se přihlásí 12 lidí, Friend cody pošlou 3, a nikdo se nedostaví.... EDIT2: jestli si tohle přečte nějaký admin, tak se omlouvám za ten hunbuk co jsem tu udělal včera... tohle mě už (asi konečně) přesvědčilo, že je tu opravdu mrtvo a nedá se ani zrealizovat menší akcička... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meelkor Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Já by jsem šel ale jsme hrozná lamka, hraju to teprve pár dní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elaphe Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 je to ještě aktuální ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Leden 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 samozrejme :-) bylo to zalozene vcera :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Já se přidávám do turnaje:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Leden 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 tak jeste tri :lol: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 tak už se nikdo nepřidává? :( škoda... když nebude 3 vs 3 tak se to ani neoplatí :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devaa Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Sem to teprv instalnul a ani sem si nezvyknul na ovládání :-)) Co tam je za MP mody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 hrál by se základní- Team Deathmatch... popř ještě by mohl být CTF a nebo Free for all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
net666 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 tak ja bych se pridal ale nejprve to teda musim sehnat a trosku se s tim naucit :) treba casem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 takže jestli muzem pocitat s devoou, tak chybí ještě jeden :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devaa Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 takže jestli muzem pocitat s devoou, tak chybí ještě jeden :-) mužu jen o víkendu a počítat radši jen dopočtu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtomas Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Mno pokud by bylo treba tak se muzu pridat i ja ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 tome hlavne si stahni ENG verzi :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 ja bych taky dal nekdy napiste kdy to bude pokud nebudu ve skole pocitejte se mnou ;) daly bychom credits vsichni jako sazku a podle umisteni by jste prohraly nebo i vyhraly :D Ale chtelo by nas vic tak 12-16 až 20 to by bylo TDM :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Panther ok :lol: no asi nekdy pres vikend / prazdniny/ svatky :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 nj, to by chtelo... bohuzel wii MP je jen pro 10 hracu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Zatohle te tu ukamenujou ted sem dostal poznamku double post a to byl omylem :( nicmene uz mam 18 a cm chybi do 19 lvl :D sem si zahral no :D z 14 lvl :D :D takovy lamy fakt muzu to je exp jak kdybych strilel na prasata :D (nic ve zlem prasatka) xD nicmene Už se těšim kdo by mohl zítra tak od 16:00 ?Bych chtěl založit clan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meelkor Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Nevadí že mám nějakej 5. lvl ne? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 neeee xD nevadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtomas Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 tome hlavne si stahni ENG verzi :lol: Co ti vadi na moji spanelsky verzi ?? :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 to ze se v ni nevyznas :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 tak od ted zadnej spam a hlaste se kdo ma opravdu zajem aby sme sepsali seznam Seznam Hráčů: [uRNA]GumaCZ [uRNA]Adis002CZ [uRNA]redCZ devaa dadas Meelkor Přidejte se i další ;) Vypadá to tak na patek až neděli Já muzu kdykoliv staci rikat vy kdy muzete Takže Sobota hodina se jeste domluví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dadas Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 čau jestli se muzu este pridat tak ja bych sel taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 tak už by nas bylo tak akorat tak na kdy se domluvíme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.