tomahawk Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Caute lidi. poridil jsem si EUROCASE LCD display do 5,25 viz. http://www.uptime.cz/produkty/ostatni-produkty/1003731/eurocase-eurocase-lcd-display3xtepl.,1xcooler,1xpower-5,25-black.html mam ho uz neco pres rok, ale synovec se mi hrabal do PC a od te doby display blika. vse funguje jak ma, ale modre podsviceni blika. zkousel jsem ho vyndat a znovu zapojit, ale nic. myslite ze je to vada kusu, nebo je nekde neco spatne??? prosim poradte... edit: tak uz to ani neblika... podsviceni sviti velmi, ale velmi slabe... temer vubec :-( asi to odeslo :-( kdyby nekdo vedel, tak pisnete sem klidne i PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 zkontroluj, jestli nezlomil nejake piny, nejlepe ho zkus pripojit do jineho PC. Pokud by ani tam neslo, tak reklamace. Jestli to nemuzes vyzkouset a piny zlomene nejsou tak to taky reklamuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.