houba139 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 cau ted sem dal do abgx AssCrd2 a žlutě mi to píše PFI does not match known data (could be corrupt or a new wawe not seen before) Video partition does not match know data but neither did PFI Stealth status is uncertain Verification failed no tak neim co stim , prosim poradte jestli to mam treba znova stahnout.... stahoval jsem od Pcmaker diky za rady;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Můžeš to normálně vypálit - já jsem to tam měl taky a hra funguje.Na netu asi stejně hrát nebudeš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 nebudu ptz uz mam BAN:D jinak dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
houba139
cau ted sem dal do abgx AssCrd2 a žlutě mi to píše
PFI does not match known data (could be corrupt or a new wawe not seen before)
Video partition does not match know data but neither did PFI
Stealth status is uncertain
Verification failed
no tak neim co stim , prosim poradte jestli to mam treba znova stahnout....
stahoval jsem od Pcmaker
diky za rady;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.