martinrehakcz Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Ahoj,lidi,uvažuju o koupi tohohle zařízení,ale přemýšlím,jestli to stojí za to,respektive jestli opravdu poznám rozdíl. Hraju hlavně Virtua tenis a PGA10 a zatím jenom na normální ovladači. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 net666 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 co mohu tak dle sebe posoudit tak to rozdil opravdu je pokud to ta hra vyuziva. Videl sem nekde i video kde clovik predvadel jak reaguje hra bez a s motion+ a je to tak. pokud ho najdu dam sem link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jedy Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Ahoj, osobně zatím Motion+ nemám, ale co jsem viděl, tak by tam rozdíl měl být. Hlavním pozitivem jsou však nové hry, kde Motion+ budeš potřebovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 net666 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 tady je jedno: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Meelkor Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Pokud chceš hrát nové hry (např. Red Steel 2) tak by jsi si ho měl koupit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jedy Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 tady je jedno: Wow, nádhera, tak už i já snad začnu uvažovat nad Motionem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martinrehakcz Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 tak díky,už jsem si to objednal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martinrehakcz Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 tak už ho mám,testuju zatím na grand slam tenisu a paráda,teda hrál jsem to i předtím,ale moc mi to nešlo,takže si zas moc nepamatuju,jestli je nějakej rozdíl,ale zeptám se,je potřeba ho nějak třeba kalibrovat,popřípadě kde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tvarosh Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 tak už ho mám,testuju zatím na grand slam tenisu a paráda,teda hrál jsem to i předtím,ale moc mi to nešlo,takže si zas moc nepamatuju,jestli je nějakej rozdíl,ale zeptám se,je potřeba ho nějak třeba kalibrovat,popřípadě kde ? v grand slam tennis to staci nechat na 2 vterinky v klidu a samo se to zkalibruje kdykoliv ti pripada ze to neposloucha :) je to popsany i v napovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
martinrehakcz
Ahoj,lidi,uvažuju o koupi tohohle zařízení,ale přemýšlím,jestli to stojí za to,respektive jestli opravdu poznám rozdíl. Hraju hlavně Virtua tenis a PGA10 a zatím jenom na normální ovladači. Díky za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.