kooketaa Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Ahojky, dnes jsme si přinesli domů PSP Portable. Můžete mi prosím /jak pro blbečka/ poradit krok za krokem, když stáhnu hru do PC, jak ji dostanu do PSP? Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Nejdřív musíš udělat flash...Jaký máš FW PSP a jakej druh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maverickone Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kooketaa Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Prosila jsem jak pro blbečka. Nevím co je FW.... PSP - 3004. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Settings->System Settings->System Information->System Software? Edit: FW je firmware PSP... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kooketaa Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 System Software Version 5.51 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Flash ti nepojede, máš vysoký firmware a downgrade není v tomto případě možný. Jediná možnost je kupovat si UMD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kooketaa Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Tak to je super. A kolik to cca stojí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Podívej se do e-shopu,nové hry se pohybují kolem 1000 kč,starší kolem 500 kč a míň a nebo můžeš kupovat z bazaru a tam se daj sehnat kolem 200 kč,ale zálezí jaká hra to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kooketaa Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 To platí i pro filmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Filmy muzes i s origo FW.. ;) (http://console-forum.net/forumdisplay.php?f=37) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kooketaa Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Ale jak ten film tam dostanu, když ho stáhnu do PC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Projdi si topic pro zacatecniky, co kam nakopirovat.. ;) > http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 PS> Radsi si ho precti celej.. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kooketaa Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Tak z toho jsem to moc nepochopila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 propojíš PC a PSP, tam kde je složka VIDEO tak tam dáš film :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kooketaa Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Nebyl k tomu ani kabel, předpokládám, že nějakým iniverzálním USBéčkem to půjde. A můžu tam kopat normální avi z PC nebo musím stahovat nějaký jiný formát pro PSP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Enty Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 mmy;798257']propojíš PC a PSP' date=' tam kde je složka VIDEO tak tam dáš film :)[/quote']Tak přesně takhle to neuděláš ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Nebyl k tomu ani kabel, předpokládám, že nějakým iniverzálním USBéčkem to půjde. A můžu tam kopat normální avi z PC nebo musím stahovat nějaký jiný formát pro PSP? 1)zajdeš do elektra tam řekneš že chceš usb kabel pro psp 2)stáhneš si třeba program Xvid4PSP a zkonvertuješ film do formátu mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kooketaa Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 No to jsem chtěla vědět, jaký formát. Kabel myslím doma máme a konvertovat umím. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Enty Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Nebyl k tomu ani kabel, předpokládám, že nějakým iniverzálním USBéčkem to půjde. A můžu tam kopat normální avi z PC nebo musím stahovat nějaký jiný formát pro PSP? Avi. myslim zrovna nejde ale to si v pohodě stáhneš nákej Videoconvert a přeformátuješ to tam jinak na filmy do PSP používám PSP VIDEO 9 ... Jinak : PSP/Picture = obrázky PSP/Music = hudbu PSP/Theme = Schémata Snad to stačí :) :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Netron Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 1)zajdeš do elektra tam řekneš že chceš usb kabel pro psp2)stáhneš si třeba program Xvid4PSP a zkonvertuješ film do formátu mp4 Super rada, staci jakykoli mini usb, ja treba pouzivam kabel co sem mel u stary motoroly, v dnesni dobe ho urcite ma kazdej doma od fotaku, mobilu atd.A nebo proste vyndat kartu z psp a ctecka karet to jisti, to si myslim ze ma snad taky doma skoro kazdej. A kdyz dotycna osoba nevi jak pripojit psp k pc tak si tezko predela film do psp chytraku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maverickone Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 nic proti, ale kdyby sis precetla ten topic co jsem postoval, tak vsechno vis.. (to ze si to nepochopila neni vymluva, pac je tam napsany vsechno co sem psali ostatni useri..) takze priste misto zakladani zbytecnych topicu si to radsi precti a nevymlouvej se na to ze si to nepochopila.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kooketaa Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Já vím jak propojit, jen jsem nevěděla, zda to může být právě třeba ten kabel od mobilu. V balení u PSP žádný nebyl, tak jsem se raději zeptala. I někde výš jsem psala, zda univerzál...Zas tak blbá nejsem, tak klídek. Jsem "holka" s dvouma dětma a celkem technická. PSP jsem nikdy nechtěla tohle byl dárek od cestovky, tak se snažím to klukovi rozchodit. Takže klídek, dotyčný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kooketaa Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 To je zvláštní, že teď jsem to snad pochopila. Výše jsem psala, že to chci popsat jak pro blbečka, tak pokud tě to obtěžuje, tak sem nepiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Enty Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Pokud budeš ještě něco potřebovat dej vědět :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kooketaa Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Děkuju moc všem ochotným co mi poradili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kooketaa
Ahojky,
dnes jsme si přinesli domů PSP Portable. Můžete mi prosím /jak pro blbečka/ poradit krok za krokem, když stáhnu hru do PC, jak ji dostanu do PSP? Předem díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
30 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts