Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak dostat hru do PSP Portable

kooketaa

Otázka

Recommended Posts

• 0
Nebyl k tomu ani kabel, předpokládám, že nějakým iniverzálním USBéčkem to půjde. A můžu tam kopat normální avi z PC nebo musím stahovat nějaký jiný formát pro PSP?

1)zajdeš do elektra tam řekneš že chceš usb kabel pro psp

2)stáhneš si třeba program Xvid4PSP a zkonvertuješ film do formátu mp4

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Nebyl k tomu ani kabel, předpokládám, že nějakým iniverzálním USBéčkem to půjde. A můžu tam kopat normální avi z PC nebo musím stahovat nějaký jiný formát pro PSP?

Avi. myslim zrovna nejde ale to si v pohodě stáhneš nákej Videoconvert a přeformátuješ to tam jinak na filmy do PSP používám PSP VIDEO 9 ...

Jinak : PSP/Picture = obrázky

PSP/Music = hudbu

PSP/Theme = Schémata

Snad to stačí :) :) :)

Odkaz ke komentáři

• 0
1)zajdeš do elektra tam řekneš že chceš usb kabel pro psp

2)stáhneš si třeba program Xvid4PSP a zkonvertuješ film do formátu mp4

Super rada, staci jakykoli mini usb, ja treba pouzivam kabel co sem mel u stary motoroly, v dnesni dobe ho urcite ma kazdej doma od fotaku, mobilu atd.A nebo proste vyndat kartu z psp a ctecka karet to jisti, to si myslim ze ma snad taky doma skoro kazdej.

A kdyz dotycna osoba nevi jak pripojit psp k pc tak si tezko predela film do psp chytraku.

Odkaz ke komentáři

• 0

nic proti, ale kdyby sis precetla ten topic co jsem postoval, tak vsechno vis.. (to ze si to nepochopila neni vymluva, pac je tam napsany vsechno co sem psali ostatni useri..) takze priste misto zakladani zbytecnych topicu si to radsi precti a nevymlouvej se na to ze si to nepochopila..

Odkaz ke komentáři

• 0

Já vím jak propojit, jen jsem nevěděla, zda to může být právě třeba ten kabel od mobilu. V balení u PSP žádný nebyl, tak jsem se raději zeptala. I někde výš jsem psala, zda univerzál...Zas tak blbá nejsem, tak klídek. Jsem "holka" s dvouma dětma a celkem technická. PSP jsem nikdy nechtěla tohle byl dárek od cestovky, tak se snažím to klukovi rozchodit. Takže klídek, dotyčný...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu