Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak dostat hru do PSP Portable

Otázka

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Nebyl k tomu ani kabel, předpokládám, že nějakým iniverzálním USBéčkem to půjde. A můžu tam kopat normální avi z PC nebo musím stahovat nějaký jiný formát pro PSP?

Avi. myslim zrovna nejde ale to si v pohodě stáhneš nákej Videoconvert a přeformátuješ to tam jinak na filmy do PSP používám PSP VIDEO 9 ...

Jinak : PSP/Picture = obrázky

PSP/Music = hudbu

PSP/Theme = Schémata

Snad to stačí :) :) :)

• 0
Odesláno
1)zajdeš do elektra tam řekneš že chceš usb kabel pro psp

2)stáhneš si třeba program Xvid4PSP a zkonvertuješ film do formátu mp4

Super rada, staci jakykoli mini usb, ja treba pouzivam kabel co sem mel u stary motoroly, v dnesni dobe ho urcite ma kazdej doma od fotaku, mobilu atd.A nebo proste vyndat kartu z psp a ctecka karet to jisti, to si myslim ze ma snad taky doma skoro kazdej.

A kdyz dotycna osoba nevi jak pripojit psp k pc tak si tezko predela film do psp chytraku.

• 0
Odesláno

Já vím jak propojit, jen jsem nevěděla, zda to může být právě třeba ten kabel od mobilu. V balení u PSP žádný nebyl, tak jsem se raději zeptala. I někde výš jsem psala, zda univerzál...Zas tak blbá nejsem, tak klídek. Jsem "holka" s dvouma dětma a celkem technická. PSP jsem nikdy nechtěla tohle byl dárek od cestovky, tak se snažím to klukovi rozchodit. Takže klídek, dotyčný...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu