Johny9509 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 Ahoj, mám dotaz, nejspíše budu brzo přecházet z composite-->scart kabelu na HDMI kabel. Moje otázka zní, poté co připojím PS3 přes hdmi kabel musím podržet tlačítko pro vypnutí do té doby než zapípá 2x ? Prosím, objasněte mi situaci. Citovat
0 Jonny1619 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 Jojo, je to tak, pokud neuvidíš obraz a bude tam jenom černo, tak podrž to tlačítko na vypínání/zapínání, chvíli počkej a tím se vlastně vyresetuje to nastavení typu přenosu videosignálu. Pak se to automaticky nahodí na to HDMI. Citovat
0 Johny9509 Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 Dík, dávám thanks. Citovat
Otázka
Johny9509
Ahoj, mám dotaz, nejspíše budu brzo přecházet z composite-->scart kabelu na HDMI kabel. Moje otázka zní, poté co připojím PS3 přes hdmi kabel musím podržet tlačítko pro vypnutí do té doby než zapípá 2x ? Prosím, objasněte mi situaci.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.