Johny9509 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Ahoj, mám dotaz, nejspíše budu brzo přecházet z composite-->scart kabelu na HDMI kabel. Moje otázka zní, poté co připojím PS3 přes hdmi kabel musím podržet tlačítko pro vypnutí do té doby než zapípá 2x ? Prosím, objasněte mi situaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Prosím, spěchá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Jojo, je to tak, pokud neuvidíš obraz a bude tam jenom černo, tak podrž to tlačítko na vypínání/zapínání, chvíli počkej a tím se vlastně vyresetuje to nastavení typu přenosu videosignálu. Pak se to automaticky nahodí na to HDMI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Dík, dávám thanks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Johny9509
Ahoj, mám dotaz, nejspíše budu brzo přecházet z composite-->scart kabelu na HDMI kabel. Moje otázka zní, poté co připojím PS3 přes hdmi kabel musím podržet tlačítko pro vypnutí do té doby než zapípá 2x ? Prosím, objasněte mi situaci.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.