oboda7 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Zdar, pls nemá někdo navíc jeden klíč na BF: BC 2?? Nutně ho potřebuju, abych ozkoušel, estli mi pofakčí (přemýšlím o koupi). Vím, že na to jsou HW požadavky(které moje pc splňuje), ae už hodněkrát se mi stalo, že mi hra přijatelně fungovala, ikdyž nesplňovala min. požadvky a naopak, proto chci před koupí skusit....klidně by mi postačilo i půjčení účtu už s beta klíčem na den/pár dnů...prostě abych ozkoušel.....thx samozřejmostí, kredity mi z neznámích důvodů nejdou posílat...kdyžtak můžu dát i nějaký ty GB na czs nebo share-rapid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 refresh pls!!! fakt nikdo nemá??? :((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shady333 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Mrknu se ti po tom E: http://www.battlefieldbadcompany2.com/beta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Mrknu se ti po tomE: http://www.battlefieldbadcompany2.com/beta jako po klíči??? thx...jinak na stránkách sem už dávno reglej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shady333 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Hele, normalne tam vypln formular a mel by ti prijit beta klic na mail (ale bude to chvilku trvat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Hele, normalne tam vypln formular a mel by ti prijit beta klic na mail (ale bude to chvilku trvat) a pokud nepřišel a je to delší dobu,prohledej si složku SPAM,některý cz mailservery dělaj se zzahraniční komunikací problémy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shady333 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 a pokud nepřišel a je to delší dobu,prohledej si složku SPAM,některý cz mailservery dělaj se zzahraniční komunikací problémy... Ono to ale bude podle me trvat delsi dobu :). Ja na beta key pro Battlefield Heroes cekal pres mesic :), nevim jak to je u Bad Company ale.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 nvm mno,ae čekám na to už od tý doby co beta začala...cca 2-3 dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 ja hraju BETU , ale je strasne nezoptimalizovana , oni to snad ani na tech min. pozadavkach nezkouseli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max_007 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 kto este zhana key : http://console-forum.net/showthread.php?p=803933#post803933 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 už mám, velký dík taky uživateli Shady333 za ochotu :) LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 ja hraju BETU , ale je strasne nezoptimalizovana , oni to snad ani na tech min. pozadavkach nezkouseli. To s stebou nesouhlasim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.