kutas123 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Jakým způsobem dostat filmy do PSP.Zkoušel jsem nějaké convertory ale nic moc se dařilo.Předem díky za rady.:D:wohow::bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radus Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Jakým způsobem dostat filmy do PSP.Zkoušel jsem nějaké convertory ale nic moc se dařilo.Předem díky za rady.:D:wohow::bash: Mnou odzkoušený http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/prevody_formatu/free-video-to-ipod-and-psp-converter/?g[hledano]=psp%20converter&g[oz]=2.4 PS: Videa dávej do formátu MP4, ale to je asi jasné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 xvid4psp ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kutas123 Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Díky mooooooooc uz jsem to vyskoušel a funguje to.Bomba díky :D:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kutas123
Jakým způsobem dostat filmy do PSP.Zkoušel jsem nějaké convertory ale nic moc se dařilo.Předem díky za rady.:D:wohow::bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts