RaNkeR2 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Pls chtěl bych se zeptat, normalně PS pouzivam ale tedka mi nejde pouzit zadny nastroj (Stetec proste nic) Kdyz treba kreslim na obrazek stetcem tak tam je bila ruka a nic to nedela.. Vcem je problem ? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 mě se ted právě stalo to samý.....:lol: nevim jak z toho.......zkus restartovat pc ;) ja nemuzu,nacita se mi serial :D EDIT:trochu sem pogooglil....: http://www.davidbisset.com/2007/12/15/photoshop-stuck-on-hand-toolicon/ snad pomůže...prej stačí rebootovat program a za 5 minut se ti to opravi..... EDIT 2 : už se mi to opravilo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Kurna, me se to nejak odbloklo ated zase :( kus tajble ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Dáte sem link na písmo kde stáhnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 www.1001freefonts.com www.urbanfonts.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 a kam je dát :D ja už si to nepamatuju xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 do C:/WINDOWS/Fonts :ontopic: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Nebo ja mam win 7 a tam ten font zpustis a das nainstalovat.. http://www.dafont.com/ Stahni INFECTED ten je cool :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.