Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rada-Herní PC

Zbora

Otázka

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tady máš sestavu z toho co mají skladem: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=UB801SYE01RV501HHJ01KSZ01SH601

- Ramky bych dal Corsair (nemají).

- Kdyby se ti cena zdála vysoká, tak můžeš jít do slabší grafiky, ale nemají toho moc skladem.

- Case si vyber sám.

- HDD jsem dal 320GB na systém a k tomu si můžeš vybrat nějakej další na data. Nejlepší by byl WD black jako systémovej (nemají).

- Možná by stačila horší deska, protože tahle má USB 3.0 a SATA 6 Gb/s a to na tomhle socketu ještě neni moc vychytaný, takže to neni na 100% využitý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Tady máš sestavu z toho co mají skladem: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=UB801SYE01RV501HHJ01KSZ01SH601

- Kdyby se ti cena zdála vysoká, tak můžeš jít do slabší grafiky, ale nemají toho moc skladem.

- Case si vyber sám.

- HDD jsem dal 320GB na systém a k tomu si můžeš vybrat nějakej další na data. Nejlepší by byl WD black jako systémovej (nemají).

- Možná by stačila horší deska, protože tahle má USB 3.0 a SATA 6 Gb/s a to na tomhle socketu ještě neni moc vychytaný, takže to neni na 100% využitý.

Proč tam proboha dáváš gtx285 za 8,5K, když mužes mít výkonějsí 5850 za 7K. Ne že bych neměl rád Nvidii, to naopak, ale je to nesmyslné.

Odkaz ke komentáři

• 0
Proč tam proboha dáváš gtx285 za 8,5K, když mužes mít výkonějsí 5850 za 7K. Ne že bych neměl rád Nvidii, to naopak, ale je to nesmyslné.

Plně souhlasim s RT,5850 je výkonější než GTX285 a ta cena uplně odlišná.

Jinak do 20k je nejlepší složit PC na alfacomp.cz.

Odkaz ke komentáři

• 0

- Case si vyber sám.

jeste otazka proc tam mas 500W zdroj kdyz grafika chce minimalne 550W ??

Odkaz ke komentáři

• 0
proč nikdo nedoporučil phenom od AMD?myslím že amd může konkurovat intelu!?

já myslím ze intel poslední dobou vyrábí lepší procesory než AMD naposledy jsem slyšel o Phenom II pak už nic.Osobně bych šel do Core i5 nebo rovnou i7.

Mimochodem i5 vlastním a jsem nad miru spokojen.

Odkaz ke komentáři

• 0

procesory od intelu jsou vykonejsi za stejnou cenu

pokud chcete stejny vykon jako intel, musite pridat alespon 500mhz, pak by mel byt vykon hodne podobny

jsou samozdrejmne vyjimky

ale zase je tu moznost odemknout (kdyz budete mit stesti) dalsi jadro

myslim ze to jsou prave phenomy. odemknout se daji z 2X-na 3X-nebo i 4X

Odkaz ke komentáři

• 0

Grafiku jsem dal přibližně tu co byla skladem plno jich tam nemají. Stejně bych dal Nvidii nechápu co tady kecáš o ATI to je snad jasný, že je levnější to byla přece vždycky, ale kdo chce kvalitní věci, tak si připlatí. Novější ATI jsou lepší než dřív, to je pravda, ale na Nvidii to stejně pořád nemá (nemluvim o výkonu). Ptal se na pc kolem 20k tak jsem mu přibližně doporučil co je nejlepší, ale je na něm jestli si koupí levnou výkonnou ATI nebo dražší kvalitní Nvidii. Pokud by se náhodou někdo chtěl hádat na téma ATI x Nvidia, tak sem radši ani nepiště hádat se nebudu. Pod rukama mi prošlo tolik pc, že o tom vím svoje a když něco doporučuju, tak vim proč a ne že si přečtu někde nějaký vysoký číslo z 3D marku a pak tady píšu, že je to nejlepší (nebylo myšleno na tebe, ale obecně).

jeste otazka proc tam mas 500W zdroj kdyz grafika chce minimalne 550W ??

Omg to je detail. Tohle snad neni finální sestava kterou si půjde koupit ne? Jestli jsi si všiml, tak jsem tam psal, že plno věcí nemají skladem. Původně tam měla bejt jiná grafika, ale po tom co jsem viděl, že jich moc nemají jsem kliknul na tuhle, aby to tam aspoň orientačně kvůli ceně kompletu bylo.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu