Zbora Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Cusko,potrebuju poradit,nejakou masinu .. na hry.. ( GTA 4,COD 6,MAfia 2 ) NEchám to na vás.. cenu tak do 20 000,- KC aby to bylo.. OSobne se mi líbí Grafika Radeon 5770,ale moc se nevyznám,hlavne aby to ty novy hry rozjelo na ty vetsi detaily.dik.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MMattLupen21 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 nejsem zadny znalec ale kamos si nechaval delat pc http://www.alza.cz/pc-sestavy/18842956.htm?kampan=adwords_pc_sestavy&gclid=CJq275GRyp8CFckTzAod4TMoeQ a je stim spokojenej jedou mu nejnovejsi hry bezproblemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=UB801RV501R9301QKE01RH001N9S01HZI01 dyztak jestli mas radsi atinu muzem to upravit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Tady máš sestavu z toho co mají skladem: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=UB801SYE01RV501HHJ01KSZ01SH601 - Ramky bych dal Corsair (nemají). - Kdyby se ti cena zdála vysoká, tak můžeš jít do slabší grafiky, ale nemají toho moc skladem. - Case si vyber sám. - HDD jsem dal 320GB na systém a k tomu si můžeš vybrat nějakej další na data. Nejlepší by byl WD black jako systémovej (nemají). - Možná by stačila horší deska, protože tahle má USB 3.0 a SATA 6 Gb/s a to na tomhle socketu ještě neni moc vychytaný, takže to neni na 100% využitý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Tady máš sestavu z toho co mají skladem: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=UB801SYE01RV501HHJ01KSZ01SH601- Ramky bych dal Corsair (nemají). - Kdyby se ti cena zdála vysoká, tak můžeš jít do slabší grafiky, ale nemají toho moc skladem. - Case si vyber sám. - HDD jsem dal 320GB na systém a k tomu si můžeš vybrat nějakej další na data. Nejlepší by byl WD black jako systémovej (nemají). - Možná by stačila horší deska, protože tahle má USB 3.0 a SATA 6 Gb/s a to na tomhle socketu ještě neni moc vychytaný, takže to neni na 100% využitý. Proč tam proboha dáváš gtx285 za 8,5K, když mužes mít výkonějsí 5850 za 7K. Ne že bych neměl rád Nvidii, to naopak, ale je to nesmyslné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeanes Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Proč tam proboha dáváš gtx285 za 8,5K, když mužes mít výkonějsí 5850 za 7K. Ne že bych neměl rád Nvidii, to naopak, ale je to nesmyslné. Plně souhlasim s RT,5850 je výkonější než GTX285 a ta cena uplně odlišná. Jinak do 20k je nejlepší složit PC na alfacomp.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zbora Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Dik,ta sestava od Kuba je docela dobra Nvidie mi ani moc neva,jen sem slysel ze ty radeonky sou ted vykonove lepsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeanes Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Dik,ta sestava od Kuba je docela dobra Nvidie mi ani moc neva,jen sem slysel ze ty radeonky sou ted vykonove lepsi :) Tak to mají lidi co to píšou pravdu ted atina vyrábí nové série karet které jsou výkonostně nesrovnatelné s nvidii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=RM101RV501SNM01U1901I2201VJH01RR801TUD01 Asi nej sestava do +-20K. Lepší jak od Kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeanes Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=RM101RV501SNM01U1901I2201VJH01RR801TUD01Asi nej sestava do +-20K. Lepší jak od Kuba Zbora být tebou tak jdu do téhle sestavy,dobrá grafika,deska i procák a o ramkách radši nemluvim. RT dobrá práce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Zbora být tebou tak jdu do téhle sestavy,dobrá grafika,deska i procák a o ramkách radši nemluvim. RT dobrá práce :) jo dík. Možná by se to vešlo i do 20K. Zdroj chieftec 500W a levnější desku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zbora Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Jojo,Ta je fakt Luxusni :) dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david309 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Tady máš sestavu z toho co mají skladem: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=UB801SYE01RV501HHJ01KSZ01SH601- Ramky bych dal Corsair (nemají). - Kdyby se ti cena zdála vysoká, tak můžeš jít do slabší grafiky, ale nemají toho moc skladem. - Case si vyber sám. - HDD jsem dal 320GB na systém a k tomu si můžeš vybrat nějakej další na data. Nejlepší by byl WD black jako systémovej (nemají). - Možná by stačila horší deska, protože tahle má USB 3.0 a SATA 6 Gb/s a to na tomhle socketu ještě neni moc vychytaný, takže to neni na 100% využitý. jeste otazka proc tam mas 500W zdroj kdyz grafika chce minimalne 550W ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 proč nikdo nedoporučil phenom od AMD?myslím že amd může konkurovat intelu!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeanes Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 proč nikdo nedoporučil phenom od AMD?myslím že amd může konkurovat intelu!? já myslím ze intel poslední dobou vyrábí lepší procesory než AMD naposledy jsem slyšel o Phenom II pak už nic.Osobně bych šel do Core i5 nebo rovnou i7. Mimochodem i5 vlastním a jsem nad miru spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ryder3.0 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 tak jo no :-) když preferujete drahej intel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 procesory od intelu jsou vykonejsi za stejnou cenu pokud chcete stejny vykon jako intel, musite pridat alespon 500mhz, pak by mel byt vykon hodne podobny jsou samozdrejmne vyjimky ale zase je tu moznost odemknout (kdyz budete mit stesti) dalsi jadro myslim ze to jsou prave phenomy. odemknout se daji z 2X-na 3X-nebo i 4X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Proč tam proboha dáváš gtx285 za 8,5K, když mužes mít výkonějsí 5850 za 7K. Ne že bych neměl rád Nvidii, to naopak, ale je to nesmyslné. Grafiku jsem dal přibližně tu co byla skladem plno jich tam nemají. Stejně bych dal Nvidii nechápu co tady kecáš o ATI to je snad jasný, že je levnější to byla přece vždycky, ale kdo chce kvalitní věci, tak si připlatí. Novější ATI jsou lepší než dřív, to je pravda, ale na Nvidii to stejně pořád nemá (nemluvim o výkonu). Ptal se na pc kolem 20k tak jsem mu přibližně doporučil co je nejlepší, ale je na něm jestli si koupí levnou výkonnou ATI nebo dražší kvalitní Nvidii. Pokud by se náhodou někdo chtěl hádat na téma ATI x Nvidia, tak sem radši ani nepiště hádat se nebudu. Pod rukama mi prošlo tolik pc, že o tom vím svoje a když něco doporučuju, tak vim proč a ne že si přečtu někde nějaký vysoký číslo z 3D marku a pak tady píšu, že je to nejlepší (nebylo myšleno na tebe, ale obecně). jeste otazka proc tam mas 500W zdroj kdyz grafika chce minimalne 550W ?? Omg to je detail. Tohle snad neni finální sestava kterou si půjde koupit ne? Jestli jsi si všiml, tak jsem tam psal, že plno věcí nemají skladem. Původně tam měla bejt jiná grafika, ale po tom co jsem viděl, že jich moc nemají jsem kliknul na tuhle, aby to tam aspoň orientačně kvůli ceně kompletu bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 nvidie je posledni dobou dost pozadu, co se tyce novych a vykonych karet co treba takova ati 5770, nebo 5750- daji se pretaktovat na 5600Mhz, vykon se zvysi o 20% a to bez nejake velke teploty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zbora
Cusko,potrebuju poradit,nejakou masinu .. na hry.. ( GTA 4,COD 6,MAfia 2 )
NEchám to na vás.. cenu tak do 20 000,- KC aby to bylo..
OSobne se mi líbí Grafika Radeon 5770,ale moc se nevyznám,hlavne aby to ty novy hry rozjelo na ty vetsi detaily.dik..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.