Yoggy Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Zdravím! Mám dotaz ohledně koupě xboxu. Má cenu kupovat první verzi xboxu 360 a nebo je tam velké riziko že se porouchá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Tak to je logicke, ze je velke riziko poruchy, navyse uz asi ani zaruka nie je, ze? Ma ta konzola HDMI vystup? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patricenko Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 No,tak jestli to m§žeš mít za dobrou cenu,tak to ber,ta poruchovost je tam sice vysoká,ale když na něm nebudeš nějak brutálně pařit,tak by se nic nemělo stát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yoggy Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Tak to je logicke, ze je velke riziko poruchy, navyse uz asi ani zaruka nie je, ze? Ma ta konzola HDMI vystup? Zaruka neni a pokud me pamet neklame tak HDMI ty nejstarsi nemeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 To ti stoji ze to, ze usetris nejake 2 tisicky a pritom by si mohol mat novucicky Jasper. Za kolko to mozes mat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yoggy Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 cca 2500 a je tam i 20GB HDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Neudělej tu chybu a nevyhod 2 500 Kč do koše. Dneska se nejstarší Xboxy opravdu nevyplatí vůbec kupovat. Počkej si dýl a našetři si na nový. Já bych takovou blbost neudělal. A to že tam je 20GB HDD není nijak na špici aby to byl důvod koupi. To seženeš dneska za 300,-. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yoggy Odesláno Leden 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Ok díky za rady:) pls lock:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Yoggy
Zdravím! Mám dotaz ohledně koupě xboxu. Má cenu kupovat první verzi xboxu 360 a nebo je tam velké riziko že se porouchá?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts