Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

80gb a 250 gb!

kouny123

Otázka

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Co to je za debilní dotaz? Jaké zamrzání obrazu? To si myslíš, že bude Sony vyrábět konzole, které se taví tak, že budou ztrácet výkon? Tadyty dotazy opravdu nechápu. Vživotě by mě nenapadlo dávat teploměr k PS3ce :))) Pokud nebudeš mít konzoli v alobalu, tak nezmatkuj...

Potřeboval bych vědět která z verzí ps3 80gb nebo slim 250gb se zahřívá víc a taky zamrzá obraz a nebo jestli je to jenom na tom jestli má ps kolem sebe dost místa jaká je prostě se dvou modelů lepší ke kopi díky moc,,....:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Potřeboval bych vědět která z verzí ps3 80gb nebo slim 250gb se zahřívá víc a taky zamrzá obraz a nebo jestli je to jenom na tom jestli má ps kolem sebe dost místa jaká je prostě se dvou modelů lepší ke kopi díky moc,,....:roll:

JJ, souhlas, tato otázka je trochu zbytečná, zvlášť, když jsou to oba dva relativně nové modely, respektive neptáš se na 60 GB verzi, která už je vážně trochu starší a vyráběla se jinými metodami.

Oba dvě tyto PS3 jsem vlastnil (250 GB pořád mám) a přijde mi to v celku stejné, samozřejmě, že Slimko tam má mnohem méně místa a zdroj je hned vzadu u konektorů, tak se nediv, když to tam bude teplejší. To ale neznamená, že by se to přehřívalo;). Když to nebudeš mít položené ve skříni, kde nebude místo, vzduch a bude to tam třeba zahřívat ještě další elektronika, tak v tom případě by si asi měl problémy, ale jinak se není potřeba bát:cheesygrin: ...

Odkaz ke komentáři

• 0

To, že přístroj hřeje, neznamená, že by se přehříval. Divil by ses, jaké teploty technika snese. Například pasívní grafické karty mívají chladiče tak rozžhavené, že není problém se o ně lehce spálit... A neboj, výrobce počítá i s tím, že PS3 bude uzavřena ve skříňce. Kvalitní výrobky musí být tzv. blbuvzdorné...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu