kouny123 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Potřeboval bych vědět která z verzí ps3 80gb nebo slim 250gb se zahřívá víc a taky zamrzá obraz a nebo jestli je to jenom na tom jestli má ps kolem sebe dost místa jaká je prostě se dvou modelů lepší ke kopi díky moc,,....:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 tak ja mam 120gb slim a jsem zatim max spokojenej zadne prehrivani a zadne zaseky jsem zatim nemel ;) ale je pravda, ze ho mam volne v prostoru mistnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocurstvo Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Co to je za debilní dotaz? Jaké zamrzání obrazu? To si myslíš, že bude Sony vyrábět konzole, které se taví tak, že budou ztrácet výkon? Tadyty dotazy opravdu nechápu. Vživotě by mě nenapadlo dávat teploměr k PS3ce :))) Pokud nebudeš mít konzoli v alobalu, tak nezmatkuj... Potřeboval bych vědět která z verzí ps3 80gb nebo slim 250gb se zahřívá víc a taky zamrzá obraz a nebo jestli je to jenom na tom jestli má ps kolem sebe dost místa jaká je prostě se dvou modelů lepší ke kopi díky moc,,....:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Potřeboval bych vědět která z verzí ps3 80gb nebo slim 250gb se zahřívá víc a taky zamrzá obraz a nebo jestli je to jenom na tom jestli má ps kolem sebe dost místa jaká je prostě se dvou modelů lepší ke kopi díky moc,,....:roll: JJ, souhlas, tato otázka je trochu zbytečná, zvlášť, když jsou to oba dva relativně nové modely, respektive neptáš se na 60 GB verzi, která už je vážně trochu starší a vyráběla se jinými metodami. Oba dvě tyto PS3 jsem vlastnil (250 GB pořád mám) a přijde mi to v celku stejné, samozřejmě, že Slimko tam má mnohem méně místa a zdroj je hned vzadu u konektorů, tak se nediv, když to tam bude teplejší. To ale neznamená, že by se to přehřívalo;). Když to nebudeš mít položené ve skříni, kde nebude místo, vzduch a bude to tam třeba zahřívat ještě další elektronika, tak v tom případě by si asi měl problémy, ale jinak se není potřeba bát:cheesygrin: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocurstvo Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 To, že přístroj hřeje, neznamená, že by se přehříval. Divil by ses, jaké teploty technika snese. Například pasívní grafické karty mívají chladiče tak rozžhavené, že není problém se o ně lehce spálit... A neboj, výrobce počítá i s tím, že PS3 bude uzavřena ve skříňce. Kvalitní výrobky musí být tzv. blbuvzdorné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kouny123
Potřeboval bych vědět která z verzí ps3 80gb nebo slim 250gb se zahřívá víc a taky zamrzá obraz a nebo jestli je to jenom na tom jestli má ps kolem sebe dost místa jaká je prostě se dvou modelů lepší ke kopi díky moc,,....:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.