muWme Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 Zdravim, nevim jestli je to neco co je obecne znamo nebo jsem tu "objevil ameriku" Vcera jsem si s wiickem pohral a prisel sem na to jak snadno jde z Wiicka odeslat email na normalni adresau "xxx@xxx.cz" a naopak odpovedi na mail z PC se po chvilce Wiicko krasne rozblikalo a pro zmenu tam byl email z PC... super pocin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 no mne to pise ze nemuzu posilat zpravy ... nejak cudne ... jeste se s tim pohraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Červen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 no je to tak.. na Wiicku musis v adresbooku pridat clena a nevyberes Wii ale other je tam na obrazku PC a mobil... zadas email, jmeno nickname a dokoncis to... na MAIL kterej si tam zadal dojde mail od wXXXXXXXXXXXXXXXXX@wii.com kdy ty X jsou cislo Wiicka... a musis na ten mail odpovedet... a prijde ti zprava na Wiicko... tim se to jakoby vzajemne zaregistruje a pak muzes i z Wiicka konkretne z toho kontaktu dat SEND... a posilat na ten mail a obracene... takze tobe nic neodejde dokud se at uz MAIL a WII nebo WII a WII vzajemne nezaregistrujou... vecer skusim si te pridat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.