muWme Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2007 Zdravim, nevim jestli je to neco co je obecne znamo nebo jsem tu "objevil ameriku" Vcera jsem si s wiickem pohral a prisel sem na to jak snadno jde z Wiicka odeslat email na normalni adresau "xxx@xxx.cz" a naopak odpovedi na mail z PC se po chvilce Wiicko krasne rozblikalo a pro zmenu tam byl email z PC... super pocin... Citovat
bobo Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2007 no mne to pise ze nemuzu posilat zpravy ... nejak cudne ... jeste se s tim pohraju Citovat
muWme Odesláno Červen 13, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červen 13, 2007 no je to tak.. na Wiicku musis v adresbooku pridat clena a nevyberes Wii ale other je tam na obrazku PC a mobil... zadas email, jmeno nickname a dokoncis to... na MAIL kterej si tam zadal dojde mail od wXXXXXXXXXXXXXXXXX@wii.com kdy ty X jsou cislo Wiicka... a musis na ten mail odpovedet... a prijde ti zprava na Wiicko... tim se to jakoby vzajemne zaregistruje a pak muzes i z Wiicka konkretne z toho kontaktu dat SEND... a posilat na ten mail a obracene... takze tobe nic neodejde dokud se at uz MAIL a WII nebo WII a WII vzajemne nezaregistrujou... vecer skusim si te pridat... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.