Chuck Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Ahoj nasel sem skvělý obchod mimo jiné mají perfektní kryt na psp 2000 za 330 Kč. Sám se si ho koupil i par mých kámošů a je naprosto perfektní a od originálu ho nerozenáte. :-) www.super7.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Je to samozřejmně všechno dovoz z číny proto je to tak levné něco jako český DX.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 no ale škoda že jsou tam jen ty kryty ... já bych chtěl nějakej potisk ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuck Odesláno Leden 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 JJ je to čína zřejmě, ale můžu Vám říct ze ho od originálu nepoznáte a jsou opravdu kvalitní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 30, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Od originálu poznáte až to samo rupne, praskne ... Stejné jako DX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Mají tam dokonce Sony MS Pro Duo 4 GB High Speed za 276 Kč, určitě fake... http://www.super7.cz/g48.Ultra+High+Speed+Memory+Stick+Pro+Duo+Sony+PSP+4GB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuck Odesláno Leden 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 No mě je to jedno, já vás nenutim si něco kupovat =D A ta karta neni fake =D já vim těžko se tomu věří při dnešním pohybu cenu někde v datartu, ale je to tak. Jestli chcete můžu vám na videjku ukázat že o fake opravdu nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 jak dlouho posta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.