Geor-Ge Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Ahoj, nevím jestli to tu už někdy bylo ale nenašel jsem to. Tak jsem se chtěl zeptat jestli se dají koupit hry na Psp Go i v prodejnach Sony (hry na kartách), protože jsem to někde četl že pry jo. Děkuji předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 ne nedají,jde to jen přes ps store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radus Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Ahoj, nevím jestli to tu už někdy bylo ale nenašel jsem to. Tak jsem se chtěl zeptat jestli se dají koupit hry na Psp Go i v prodejnach Sony (hry na kartách), protože jsem to někde četl že pry jo. Děkuji předem. Asi jsi měl namysli tuto kartu : http://gamehouse.cz/playstation-psp/voucher-karta-1000-pro-psp-go-7873.php Poukaz v hodnotě 1000,- za který si můžeš koupit hru/hry v hodnotě 1000,- je to hlavně pro ty kteří nevlastní kreditku, ale to je asi jasné ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Bohuzel smula hry na memory stickach se neprodavaj protoze by to bylo drahy a jednoduse by se to asi piratilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geor-Ge Odesláno Leden 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Diki moc PS:To není ta karta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Tak jsou myslím eště karty kde jsou asi 3 hry,ale takový ty jednoduchý hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Geor-Ge
Ahoj, nevím jestli to tu už někdy bylo ale nenašel jsem to.
Tak jsem se chtěl zeptat jestli se dají koupit hry na Psp Go i v prodejnach Sony (hry na kartách), protože jsem to někde četl že pry jo.
Děkuji předem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.