Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Výpadky modemu

Ďáblův Žoldák 666

Otázka

Mám už delší dobu problém s modemem (Ufon),mám přes něj puštěnej net a ten furt!vypadává a už je to otravný.Myslel sem že s novým modemem se to změní ale je to úplně stejný.Je mi jen divný protože když ho dám do notebooku tak v něm to nevypadavá ale zas na druhou stranu je to 1000x pomalejší než na mym pc.Tak nevim čim to je,pouštel sem to ve všech usb slotech a jeto stejný.Tak že byto vypadávalo kvůli signálu?Jen tak po takový době?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Omlouvam se za OT, ale celkem me to zajima:

Dřív když jsem měl ufona tak mi to jelo 15KB/s, ted už to tedy jede +- 50KBps? (400:8=50KBps)

Konečně někdo kdo mi rozumí:D jo ta rychlost by odpovídala, no 50kb/s to jede tak jedině ráno a to jen pár hodin,přes den jeto otázka pár kb to sem rád že si něco prohlídnu na netu.S tim problémem co sem napsal je to když nepočítám rychlost ještě skurveněj** Modem jinak mám od nic ten tzv ,, nejlepší,, a jeto furt stejný jako předtim:?

Odkaz ke komentáři

• 0
Teď nechápu, co tím myslíš... Já nemám net od ufona, ale od UNETu... Prostě mě to jelo 300kb/s a jakmile mě tam dali zesilovač signálu, tak to jede malo nad 400kb/s

Tohle je od ufona jen hodně vzdálenej sen:)

Odkaz ke komentáři

• 0
Taky to muze byt tim, ta pomala rychlost, ze je tam nalezlych hodne lidi. Jaký mas sdileni internetu?

Tak to já vim,to mi říkaly když sem tam volal prvně.Zdílení?Polopaticky pls:D

Jinak bych se držel toho proč to vypadává,rychlost už 2 roky neřeším:)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu