CHheVvy Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Balíček PSN her Seznam: zatím žádný SLOTY: všechny volné Dohoda na nové balíčky připište co by jste si přáli za hry, pište ceny a z jakého storu se to vyplatí nejvíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Sorry za offtopic, ale jen bych ti chtěl doporučit, aby si to stáhl např. z US storu, kde za to zaplatíš mnohem méně peněz než na ČR storu;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 nevím jak to funguje ale za tyto hry se mi 250 nezdá moc ale díky za upozornění bubu to řešit až seženu dostatečný počet zájemců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 už jsou volné jen 3 sloty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Beru. A jestli jsou vsechny i na US storu - levnejsi, tak tim lip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 dobře zapisuju tě, právě zkoumám ceny na US storu. už jsou volné jen 2 sloty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 z US store pokud jsem správně počítal by to vyšlo na nějakých 170kč každého takže asi z US store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Tak pojde nekdo posledni se pridat, 170Kc za 4 super hry, kdyz tolik stoji normalne pouze 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 uživatel maca1997 přemlouvá kámoše ještě dnes/zítra zkusím napsat nějakým lidem PM na foru, zatím vydržte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved89 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 jestly mate jeste volny misto tak ja bych to vzal vsemy 10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 takže všechny prosím ti co měli zájem aby do topicu opět napsaly jestli dohoda platí a pak nějaká dobrá duše co by to objednala díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Uff konecne jsem vsichni. Jo plati, jestli muzu platit kartou od mbank nebo virtualni od KB (spis ale ta prvni), tak to zaplatim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 máš stím nějaké zkušenosti ? já vůbec kdyžtak jsem vypiš co mi musíme udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Prvne mi nekdo musi napsat, jestli to tema kartama jde zaplatit na US storu. Pak poslete tech 170kc na cislo uctu, ktery vam poslu pres PM, ja to koupim a poslu vam zpet pres PM udaje ke stazeni/vytvoreni uctu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 tak se zeptej třeba tekka přes PM a zbytku napíš i mě číslo účtu ok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Prvne mi nekdo musi napsat, jestli to tema kartama jde zaplatit na US storu. Pak poslete tech 170kc na cislo uctu, ktery vam poslu pres PM, ja to koupim a poslu vam zpet pres PM udaje ke stazeni/vytvoreni uctu. Jestli máš na ní aktivované internetové bankovnictví, tak by s tím neměl být problém. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 OK, tazkze vam ctyrem do PM posilam cislo uctu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 dobře, raději počkáme až napíšou do topicu že to berou na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved89 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 ja potvrzuji zajem o balicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 dobře ještě maxakapsa a maca1997 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Tak jeste se neozval pouze maca1997. Je tady pripadne nekdo jiny, kdo by ho chtel zastoupit a ziskat nekolik skvelych PSN her za super cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 qay dnes ti pošlu ty peníze na ten účet přes internet v pondělí by si to měl už mít na účtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeekey Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Tak kdyby se Vám neozval rád bych se hlásil o balíček her :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Tak je to tvoje, nebudeme cekat vecne, vsichni ty hry chcou co nejdrive. Posilam ti PM s udaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Udajne uz poslali vsichni, ted koukam na ucet a mam tam pripsanou platbu pouze od MEDVED89. Takze snad tam zitra budou od zbytku. Misto maca1997 dostal misto Jeekey. Pzn: Bankovni styk funguje ponekud jinak, nez si predstavuje CHceVvy, ze v nedeli vecer posle penize a v pondeli rano je mam na uctu. Kdo to poslal v patek (medved89), tak to doslo, kdo to poslal pres vikend (zbytek), tak to je stejne, jako by to poslal dneska dopoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.