LuK4SO Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 ahoj jaké s tím máte skušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Celkem v pohodě jako všechno s chiny. Nic méně musíš se obrnit trpělivostí někdy jim to opravdu trvá než to pošlou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 tak tak, DX je bez problemov az na tu dlzku dodania ale co uz, da sa to vydrzat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 jj vše dorazilo akorát jsem čekal 1měsíc než to poslali nevím kde byla chyba za 2 měsíce to došlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 no ja jsem v nedeli kupoval odnich kabely na iphone a hnedka v pondeli mi napsali ze to uz poslali. Tak jsem zvedavej kdy to dojde PS: Takze dneska mi to doslo, takze presne po 7 dnech od objednani.... Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.