mekin Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 zkousel sem si nastavit mail klienta ale furt mi to pise nespravne jmeno a heslo a nejde mi to nejak upravit-zmenit, nevite co stim?? popripadne poradte nejakeho jineho klienta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werty Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 O jaký klient se jedná ? Outlook ? Jej sorry :D nevšiml jsem se, že jsem v sekci iPod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekin Odesláno Leden 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 O jaký klient se jedná ? Outlook ? jedna se o mail klient v ipodu (Mail) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Zkusit můžeš nastavení, který je na iphone forum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mekin Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 tady navod: Klikl jsem na ikonku ,,mail" (dole na telefonu) najelo několik tabulek : dal jsem POP Popa account information : Name = vaše jméno (např.Jan Novak) ADDRESS = vaše adresa na seznamu (např.: jan.novak@seznam.cz) Description = to samé jako address ( jan.novak@seznam.cz) další tabulka Incoming Mail server Host name = pop3.seznam.cz User name = př. jan.novak@seznam.cz password = heslo, které jste si nastavili, nebo které zadáváte při přihlášení na seznam další tabulka Outgoing mail server host name = smtp.seznam.cz user name = př. jan.novak@seznam.cz password = heslo, které jste si nastavili, nebo které zadáváte při přihlášení na seznam pak už jen dáte SAVE a mělo by se to připojit, pokud ne a naskočí vám okno ( v angličtině ), že vás nebylo možno připojit k SSL, dejte YES ( pro připojení bez SSL), takto jsem to udělal já a vyšlo to. PROSÍM LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mekin
zkousel sem si nastavit mail klienta ale furt mi to pise nespravne jmeno a heslo a nejde mi to nejak upravit-zmenit, nevite co stim?? popripadne poradte nejakeho jineho klienta.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts