DANHRNEC Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Zdar, mám problémy s PSP s FW 5.03 aby mě tam šly stažené hry a když bych ho musel dat do servisu tak oni mě tam nahrajů vyšší firmware a už mě tam nepůjdů stažené hry? 5.03 mě tam asi nenechajů že? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Snejvětší pravděpodobností ti ho tam nenechají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Přímo do Sony bych ho neposílal, uvidíš že ti tam hodí 6.20... Spíš bych našel nějakej elektro servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 30, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Určitě ti udělaj update ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Většinou provedou update. Takže nenechaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Popis co to dela, treba by ti to nekdo tady dokazal spravit, pripadne neofiko servis a poprosit aby neupdatovali (bude te to stat prachy+budes mit zaruku jen od toho servisu - myslim ze 2 mesice, ale pokud to bude dobrej servis tak furt levnejsi nez kupovat hry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DANHRNEC Odesláno Únor 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Tak už vyřešeno. Změřili jsme napětí v nabíječce a nebylo tam žádné. Takže nová nabíječka. Už funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakbus Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Nejsem zběhlý v podmínkách servisu,ale má na to servis vůbec právo vám bez žádosti updatovat firmware?To je skoro stejný jako by se Sony rozhodlo že PSP sluší růžová a všem PSP v servisu by automaticky bez ptaní měnila kryty.Je proti tomu nějaká obrana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bubaaak Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 kdyz davas PSP reklamovat, tak souhlasis s reklamacnim radem, ve kterem je napsano ze bude nahran aktualni FW ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakbus Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Aha tak pokud tam je toto,tak není co řešit.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DANHRNEC
Zdar, mám problémy s PSP s FW 5.03 aby mě tam šly stažené hry a když bych ho musel dat do servisu tak oni mě tam nahrajů vyšší firmware a už mě tam nepůjdů stažené hry? 5.03 mě tam asi nenechajů že? Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.