Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ňákej ntb na mac os

*Dave*

Otázka

ahoj, koukal sem tady do tutorialu na mac os pro ntb, ale nemuzu najit zadnej "poradnej" notas, kterej by to podporoval, dival sem se i do odkazu kde je podpora ntb, ale nic moc sem nenasel, kdyby tu byl nekdo kdo by o necem vedel za naky rozumny penize, za odpoved se zlobit nebudu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Na tohle by ti stačil obyčejnej MSI Wind (6,5 - 8K) , hackintosh na něm jede, nedávno sem ho instaloval známému.

Ale záleží na ceně, napiš představu a pak uvidím.

Jinak applíci začínaj kolem 20-25 tisíc nový - http://www.alza.cz/apple-macbook-bily-en-d143232.htm

Nejlepší by bylo, v případě, kdy jsi budeš chtít koupit aplíka, ho vzít přez někoho z ameriky - za 18 tisíc obyčejný macbook a za 21-22 už slabší MacBook Pro

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators
ahoj, koukal sem tady do tutorialu na mac os pro ntb, ale nemuzu najit zadnej "poradnej" notas, kterej by to podporoval, dival sem se i do odkazu kde je podpora ntb, ale nic moc sem nenasel, kdyby tu byl nekdo kdo by o necem vedel za naky rozumny penize, za odpoved se zlobit nebudu...
A nebo pokud ti jde čistě jen o ten Mac OS, můžeš zkusit warezáckou verzi pro PC s OS Windows. Vím že o tohle nejde ale tak jsem jen informoval že i taková cesta tu je.

Ano, jde mu o Mac OS a NTB, kterej by ho podporoval, protože na všech Mac OS (warez) nejede ..

Odkaz ke komentáři

• 0

díky za odpovědi, jinak bych si chtěl pořídit NTB do cca 14k ,-...

Jinak koukal sem na ten MSI Wind, cena není tak hrozná, výkon by mi stačil, akorát mě mrzí že nemá mechaniku a větší display, jinak otázka JerRry, jak si tam instaloval toho maca, když koukám že to nemá mechaniku...

Jinak ještě jsem koukal na youtubu, na nějaký videa s Wind a mac a na nekterejch videich sem si vsimnul klasickyho zobrazeni 4:3... jak a proc to dela ?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu