zuzy Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Ahoj, Mám PSP 1000 a nahrál jsem do něj CFW 5.50 GEN-D3 a všechno bylo v pohodě. Dneska jsem ale PSP zapnul a běhá mi na horní části obrazovky něco jako "nápis". Jezdí mi z leva doprava a není to čitelný. Vypadá to, jako nějaká nečitelná reklama. Jezdí to pořád z leva doprava a pořád dokola. Měl jsem nahraný nějaký Plugin na zjištění stavu baterky. Ten jsem vypnul a pořád nic. Běhá to jak ve hrách, tak i v XMB. Co s tím? Zkoušel jsem třeba změnit barvu pozadí, nebo jiné thema a nic. Běží to nezávysle na tom, jaké je pozadí atd. Když ale zmačknu Select a naběhne mi CFW menu, tak to zmizí. Pokud ale z CFW menu vyskočím, tak se to tam zase objeví. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pytel Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 zalohuj slozku seplugins a smaz ji a jestli to prestane tak to bude v nejakem pluginu a na neho uz potom prijdes ktery to dela :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Nechces udelat screeny/video/foto? Jeste jsem se s tim nesetkal a dle toho, jak to popisujes, to vypada zajimave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Mě se něco takové jednou taky stalo - jakoby když se zmáčkne select do CFW menu a pak se to vypnulo tak tam jakože ty písmenka zůstaly nahoře a začaly blikat a jezdit. Nevím jak to popsat, ale vypadá, že máš něco podobného. Mě pomohlo úplné vypnutí PSP, vyndání baterky na chvilku a pak už to zmizelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zuzy
Ahoj,
Mám PSP 1000 a nahrál jsem do něj CFW 5.50 GEN-D3 a všechno bylo v pohodě.
Dneska jsem ale PSP zapnul a běhá mi na horní části obrazovky něco jako "nápis". Jezdí mi z leva doprava a není to čitelný.
Vypadá to, jako nějaká nečitelná reklama. Jezdí to pořád z leva doprava a pořád dokola.
Měl jsem nahraný nějaký Plugin na zjištění stavu baterky. Ten jsem vypnul a pořád nic. Běhá to jak ve hrách, tak i v XMB.
Co s tím? Zkoušel jsem třeba změnit barvu pozadí, nebo jiné thema a nic. Běží to nezávysle na tom, jaké je pozadí atd.
Když ale zmačknu Select a naběhne mi CFW menu, tak to zmizí. Pokud ale z CFW menu vyskočím, tak se to tam zase objeví.
ZUZY
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.