tedysek Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Čau mám dotaz když chci dát psp na reklamaci tak jsme nekde cetl ze to nemusim davat do toho shopu kde jsem to kupovat ale muzu to zanest do servisu sony? Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chuck Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Ano pokud máš záručák tak se na to vztahuje mezinárodní reklamace nebo jak se tomu řiká. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Tak do SONY to můžeš dát,ale budeš platit za opravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 jo zarucak mam tak to tam staci dat tak to je super:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tedysek
Čau mám dotaz když chci dát psp na reklamaci tak jsme nekde cetl ze to nemusim davat do toho shopu kde jsem to kupovat ale muzu to zanest do servisu sony? Je to tak?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.