Chuck Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Ahoj, prosím nevíte někdo o nějakém foto návodu jak složit psp slim? Já sem ho rozebral za ůčelem výměny krytu a nák se mi nedaří ho složit zpět aby fungovalo. Uvítam jakoukoliv pomoc. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Ahoj, prosím nevíte někdo o nějakém foto návodu jak složit psp slim? Já sem ho rozebral za ůčelem výměny krytu a nák se mi nedaří ho složit zpět aby fungovalo. Uvítam jakoukoliv pomoc. Díky na youtube jsou video návody.. nevim jakej maj název ale když si nějak přeložíš "výměna krytu PSP slim" tak by ti to mohlo něco najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuck Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Super díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 NAjít dobrý video je problém, hlavně pokud ho chceš složit uplně(rozebral si ho uplně), pokud si vyměňoval jen přední kryt tak na to je videí dost. Jinak tohle jsem našel (má to pak part2): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuck Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Ahoj, ano rozebral jsem ho uplne cele vcetne UMD mechaniky. Niní už jsem ve fázi, že ho mám složené, ale nějak mi nefungují tlačítka doleva doprava nahoru a dolu. Jinak děkuji moc vaše videa mi velice pomohla. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 jestli ti nejedou sipky, tak to proste jeste jednou otevri... je to ten kontakt ktery je pod displayem nalevo... staci skontrolovat a znova akorat zacvaknout ten tistenak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuck Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Už jdou, bylo to ono, špatně zacvaklý konektor :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.