MMattLupen21 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 co se vic vyplati :arrow: CHIP nebo :arrow: SWAP MAGIC 3.8 a proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Ani jedno, Free McBoot. Nahrává se na paméťovku a má vlastnosti jako čip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Chip drive kazil hodne leaser nevim jak je to ted, oproti tomu swap tam zase pustit jen 98% her a jeste musis bootovat. Proto bych volil take Free Mcboot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 kluci je hezký že "by ste volili" ale ještě nikdo mě to na kartu nebyl ochotnej nahrát...tak teď mluvte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 kluci je hezký že "by ste volili" ale ještě nikdo mě to na kartu nebyl ochotnej nahrát...tak teď mluvte... ........................to se musis ptat nekde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 ono je v podstate jedno co to bude zda swap,chip nebo Free McBoot hlavne aby to fungovalo co nejdele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 kluci je hezký že "by ste volili" ale ještě nikdo mě to na kartu nebyl ochotnej nahrát...tak teď mluvte... Co takhle "udělej si sám" ? Nic ti to neříká? Klikni na muj podpis přesměruje tě to. Podle mě je lepší CHIP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 CHIP 4EVER ten sem měl i na PS1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 tak jsem byl u kamose ten ma chip a rozhodne bych si vzal swap magic 3.8 je sice opruz to furt vymenovat pokud chci jinou hru ale je to lepsi vzhledem i k zaruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuře1468623481 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 co se vic vyplati :arrow: CHIP nebo :arrow: SWAP MAGIC 3.8 a proč? já bych řekl že swap magic 3.8 protože jsem měl ps2 s chipem a hodně se kurvil leaser celkem na hovno doporučoval bych ti buď swap magic 3.8, nebo MC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 jojo swap magic 3.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.