dejvhrabos Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 PROSÍM PORAĎTE KTERÁ Z TĚCHTO HER JE PODLE VÁS NEJLEPŠÍ???? PŘEDEM DĚKUJI.:psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 NBA 2k10...teď ji hraju,jsem s ní spokojenej...A pokud by ses chtěl rozhodovat mezi Live a The Inside,tak vol The Inside Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michelito1996 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Hrál jsem The Inside a byl sem s ni nadmiru spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejvhrabos Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Neznáte pls někdo free odkaz na to 2k10 na uloz.to to není předem děkuji.:psp::psp::psp::psp::psp::psp::D:D:cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 http://pspisoz.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=21&min=70&orderby=titleA&show=10 EDIT: Downloads - PSP ISO/CSO - M až O - 8.stránka...kompletní odkaz mi to nebere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chemo1468624617 Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Rozhodne basket od EA .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartell33 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Vim že píšu do starýho postu, ale určitě NBA 2k10. Live mu rozhodně nesahá ani po paty.. Jediný co EA tenhle rok vyhrálo, tak asi FIFU. V basketu vede 2k! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venan Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 jj určitě 2k, včera sem zkoušel live a bnylo to otřesný... ti hráči vypadají jak kdyby po tý palubovce plavali.... případně the inside ještě není špatný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.