foruman Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Ahoj. Taky se Vám občas stane, že Vám PSPčko zamrzne a po chvilce se vypne? Já mám podezření, že za to může pamětovka, ale těžko říct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Při čem ti to dělá a jakej máš FW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 foruman Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Na FW to nemělo vliv, prošel jsem celou erou FW. Ted mam GEN-D3. Při čem ...no při hraní. Tudíž čtení z karty. Je možný, že ho v jednu chvili neobslouží datama. Tak se kousne ...nemám ale možnost to s ničím jinym vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 někdy když jsem ještě měl 4.01 M33 2 tak se mi to občas seklo, vydalo to nějaké prásknutí a vyplo se to. EDIT:Při Genu D3 se mi to ještě nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 6y4ever Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Mě to dělá ve Fifě zrovna po nejdůležitějších zápasech xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 foruman Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Tak přesně to co popisuješ to dělá ...prostě zamrzne ale opravdu občas...hraješ, zamrzne, chvilku mačkaš knofly, praskne a vypne se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Mě se to sekalo když jsem měl 5.00 M33 ale hned jak jsme to předělala na 5.50 GEN D3 tak mi to přestalo , a nebo to je tim že máš FAKE kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 domvala Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Taky mám GEN-D3 a občas se mi to zasekne... prostě přestane reagovat hra a cca po 30ti sekundách se to vypne. Někdy se tím dokonce poškodí data na pamětovce (alespoň mi to PC píše když PSP připojím přes kabel)... protože se to třeba sekne při ukládání hry. Dělá mi to třeba Assassin's Crees. Ale nikdy se mi to nestalo u hry kterou jsem si sám zkopíroval z UMD. Takže to je možná tím, že stáhnete hru od někoho kdo tam něco změnil nebo smazal... nevím :cry: Každopádně je to nepříjemné když máte něco dobře rozehráte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 foruman Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Tak vidím, že nejsem sám. Podstatná informace. Díky. Osobně mám za to, že je to našema fake kartama...jinak to že máš problem s tou kartou, co se týče ztraty dat, a porušuje save, to sem měl to samy. Je to chyba integrity...předtím si měl kartu zfotmatovou pro M33. Takže řešení je takovy vykopiruj si data z ty karty na disk ...a celou kartu zformatuj pod GEN-D3. Sice ti to bude stejně sem tam zamrzat, přestanou byt problemy s ukladaním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHD Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Nemáš ty hry špatně stažený ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
foruman
Ahoj. Taky se Vám občas stane, že Vám PSPčko zamrzne a po chvilce se vypne? Já mám podezření, že za to může pamětovka, ale těžko říct...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.