xbox Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Nainstaloval jsem si Falouta 3 nainstalovat jde i spustit,ale porad me v pravem honim rohu problikava Windows uz jsem zkusil vsecky patche a proste nic!!! Mam Windows 7 64bit. Nevite nekdo co s tim?????? Diky:cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Pokud nemáš originálku tak si jí kup :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Prave ze to je original... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Tak jsem si jeste zkusil stahnout patch 1.6 a konecne to tam neproblikava slavaaaa... ,ale stejne kdyz jsem to instaloval,tak jsem musel dat instalaci prez prozkoumat protoze me mechanika psala at vlozim spravne DVDcko proste divny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.