leadercz Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 čau všichni .... včera jsem stáhl GTA Episodes from liberty city odtud : - Hned z té první ztrany. http://console-forum.net/showthread.php?t=43672 Dneska jsem vypálil ale hodilo mi to nějakej error ( už nevím jakej) a zničilo DVDčko Ted jsem iso projel abgx360 a vypsalo mi to tohle ( nevyznám se v tom) Je chyba v isu ? Mám to stáhnout znova a od jinud ?? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 zapni v abgx autofix a dej projet iso znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Jaký máš firmwaremechaniky v xku ? A skus to patchnout na wave 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Tak sem zapl ten autofix a čekám co to vyhodí ted .... jinak já se v tom vůbec neorientuju a patchování taky neumím (myslím teda).... já zatím vypálil 2 hry : MX vs. ATV Reflex a SVR 10 a to sem ten abgx360 vůbec nepoužil a nebyl problém . Jenže ted nastal. FW mám : 1.61 .... Xko kupovaný tak před 2 týdnama na HREJTE.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 použil si active iso?protoze stejne jsem to mel ja v abgx a slo to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 hmmm tak to nwm třeba špatný iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 ted mi to vyhodilo tohle : to uplne vespod se mi už nechce kopirovat :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 podle mně je to v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Takže je možné že byla chyba v DVD ? Nebo ve mě ? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 v tobe ...na co palis?verbatim jestli jo tak urco v tobe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 OK tak dík všem za pomoc .... :wohow: PS : jj Verbatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 staci dobre vypalit pouzit active iso nebo pred vypalenim patchnout a jedes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Takže je možné že byla chyba v DVD ? Nebo ve mě ? :roll: hlavně v tvém programu přes,který pálíš musíš mít nastavený LAYER BREAK 1913760 a pálit rychlosti 2,4x-4x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Pálím podle vidonávodu přes IMG Burn přes rychlost 2,4x jo a abch to zase nezbabral řekněte co mám z toho vypálit ? PS : Ten rar sem rozbalil a vyhodilo to ty složky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Preco nemas v operacnom systeme povolene pripony suborov? Na palenie hier X360 potrebujes subory s priponami .iso (resp. - .000) a .dvd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Tak teď jsem vyzkoušel , jakou jsi udělal chybu . Ty už jsi měl ty dvě správné složky ( .dvd a .iso ) , ale to .iso jsi winrarem rozbalil znova a tím jsi tam dostal ten systém update , audio TS a video TS . Na vypalování ImgBurnem musíš mít ty dvě složky .dvd a .iso . a na vypálení zadáváš tu složku .dvd .Tam jak ti to ukazovalo winrar archiv to už jsi neměl rozbalovat.To je to .iso ale máš to nějak špatně vypsané . Přejmenuj si to správně na .dvd a .iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 a navic od kdy je GTA IV wave 4 hra ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 a navic od kdy je GTA IV wave 4 hra ? Tu sa jedna o GTA4:EfLC...a to je hra s wave4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 borecztasovic Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 tak přesně toto mi to taky vždy hlásí ale jen poprvé... jak to projedu podruhe tak už je vše ok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Čau ..... mám zase problém ale s hrou Bioshock 2 !!! Tahal jsem ho odsud : http://console-forum.net/showthread.php?t=43672&page=57 od uživatele : p.a.c.o a to tak že jsem stáhl prvních 6 partů z czsharu a zbylé party z multiloadu (hellsharu) a když to dám rozbalit tak to vyhodí toto ale rozblí se to ..... dal jsem to vypálit a další Verbatim v p*** ...... najednou mi jede czshare strašně pomalu tak to jsem šel na ten multiload ..... nevím jestli je to tím že to není kombinovatelné nebo je chyba někde jinde ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 chyba je hlavne v tobe vole... ''neplatná nebo poškozená'' a ty to vypalis omg nadavej jen sobe radši se ptej když je nějaká chyba pak vypaluj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Já vím že jsem debil ...... dneska jsem to stáhl znova , ale odtud http://console-forum.net/showthread.php?t=60800&highlight=bioshock a po stažení jsem to nechal projet abgx360 a hodilo to tohle : v čem je chyba ??? Já z toho nic nevyčtu :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Helpne někdo pls :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 7, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Zapni v abgx360 autofix na level 3 a projed to znovu nez se opravi crc . Pak uz by to melo byt ok . Pokud mas nizsi fw jak 1.6 tak pak musis hru jeste patchnout . Na abgx360 i na patchovani jsou navody v tutorialech . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 FW mám 1.6 a autofix je nastaven na levelu 3 podle vidonávodu ..... ale pořád to píše to stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 s takovym abgx jsem vypaloval a v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
leadercz
čau všichni .... včera jsem stáhl GTA Episodes from liberty city odtud :
- Hned z té první ztrany.
http://console-forum.net/showthread.php?t=43672
Dneska jsem vypálil ale hodilo mi to nějakej error ( už nevím jakej) a zničilo DVDčko
Ted jsem iso projel abgx360 a vypsalo mi to tohle ( nevyznám se v tom)
Je chyba v isu ?
Mám to stáhnout znova a od jinud ??
Dík.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
35 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.