mmamut Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Zdravim všechny,mám prosbičku,mám mechaniku lite-on,chtěl bych se ji naučit flashovat sám,nevíte někdo o nějakém amatérům srozumitelném návodu? pokud možno v češtině....:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cromlik Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Myslim, ze tohle Ti nikdo neporadi :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Myslim ze se na to radsi vykasli a nech si to u nekoho udelat protoze se do poslednich verzi musi letovat kvuli vycteni klice. takze bejt tebou do toho nejdu pokud si nejses jistej ze to zvladnes to letovani atd.. kdyztak PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cromlik Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 pokud se nepletu, tak si myslim, ze to jde i bez letovani :-) , ale v kazdem pripade bych to jako amater nedelal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mmamut
Zdravim všechny,mám prosbičku,mám mechaniku lite-on,chtěl bych se ji naučit flashovat sám,nevíte někdo o nějakém amatérům srozumitelném návodu? pokud možno v češtině....:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.