Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Killzone 2 nejde

Ikingi

Otázka

Mám problém s půjčeným diskem KZ2, hrál jsem na něm asi tak 4krát po 2,5 hodiny. Po tom pátém spuštění disku se teď hra vůbec nenačítá (nejde, pouze černý displej). Ještě chci doplnit že disk není poškrábán a po prvních dvou spuštěních jsem odmítal aktualizaci, pak se už neobjevovala a na pátem spuštění hra přestala pracovat. Ostatní disky jdou. Předem dík za pomoc...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

no ted sem shodou okolnosti zacal hrat znova Killzone 2 a sice mi to nedela to co tobe, ale stava se, ze se pri loadingu novy lokace ( nemyslim novy level, ale pouze cast v levelu, jak to napise v rohu vlevo nahore LOADING...) napr hra na minutu kompletne kousne obraz a musim cekat...potom se to rozjede a muzu hrat dal... predtim to nedelalo taky. Myslim, ze to bude nejakej bug s novym patchem na PS3 asi, nevim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu