Laparoskop Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Poradte mi prosimvás co si mám asi tak zahrát jako první? Buzz,Tekken 6,Army of two 2,Avatar nebo The godfather nebo Smackdown 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Všehozbav Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Nejlepší z nich asi tekken 6 a AOT 2,toho jsem hral taky jako prvni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobar Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 :-) Zajimavé Téma :) Zahraj si vsechno a je to ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arrahota Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Avatar nic moc, Tekken neuteče :D a určo doporučuju Godfather Mob Wars (ale plnou verzi 1,37Gb, ne RIP !). Fakt vychytana gameska :psp: GL & HF :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 buzz ale v češtině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Taky doporučuju Buzze(v češtině) pak Godfathera,Tekkena,Avatara a...Smackdown a Army Of Two jsem nehrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chemo1468624617 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Urcite Buzze v cestine od ty odby co sem ho stahl ho hraji skoro furt :) a pak asi toho Kmotra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 buzz je super zabava pre viacerych ten tekken no ako ked clovek nema 5 taj aj 6 zabavy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.