Fryta Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Zdarte prosím o radu jak poznám zda vypalovačka podporuje DL aniž bych ho musel koupit a dát ho do ní?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Napr. aj v "DVD Identifier" a mnoho dalsich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 31, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Nero info tool treba ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 v správci hardwaru resp. spravci zařízení třeba :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 A keby aj napisal svoj model do google, tak by nasiel odpoved :cheesygrin: Na kamosa menom Google sa zabuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Leden 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 nj v neru zadne dvd dl nevidím...?? http://uloz.to/3844570/bez-nazvu.bmp ale tak v tom DVD Identifier je to zaskrtnute je takze bych mel mit vypalovačku dl ne?? rači se zeptám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Jasne, ze napalovacky su aj DVD+R DL...inak by si musel mat "storocnu" napalovacku. Tvoja "storocna" nie je :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 nj v neru zadne dvd dl nevidím...??http://uloz.to/3844570/bez-nazvu.bmp ale tak v tom DVD Identifier je to zaskrtnute je takze bych mel mit vypalovačku dl ne?? rači se zeptám... Jasně, klidně s ní můžeš smažit DLka ;) Mimochodem, když budeš příště ukazovat nějakej screen, tak to hod na imgupload.cz, free sloty byly plný, takže jsem čekal pul hodiny :D //EDIT: @Ingnition: To jsem nevěděl :) díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Jasně' date=' klidně s ní můžeš smažit DLka ;)Mimochodem, když budeš příště ukazovat nějakej screen, tak to hod na imgupload.cz, free sloty byly plný, takže jsem čekal pul hodiny :D[/quote'] Na obrázky nepotřebuješ žádný free sloty, stačí sjet trošku dolů :) Obrázky stahovat nemusíš. Tak to dělám i já ;) Jinak díky za šikovnej prográmek DVD Identifier. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 díky moc můžete LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fryta
Zdarte prosím o radu jak poznám zda vypalovačka podporuje DL aniž bych ho musel koupit a dát ho do ní??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts