werty Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 PS2 Tutorial … od nové konzole po ♥pálenky♥ 1)Koupili jste si novou konzoli PS2 a chcete hrát zálohy her(pálenky)? Možnosti hraní a)kupte si SwapMagic nejlépe verzi 3.8 b)CHIP c)Free MC Boot (dále jen FMCB) 2) Jak získat SwapMagic? [url]http://www.swapmagic3.com/Swap_Magic_Where_To_Buy.asp[/url] Nebo zapůjčit od známého. 3)Jak získat CHIP? Například od uživatele(teď nevím jestli Spaceman) 4)Jak získat FMCB? •Nechat si FMCB od někoho udělat nebo „udělej si sám“ FREE MC BOOT 1.8 Potřebné "věci" k nahrání FMCB a)Instalaci FMCB, ke stažení zde: [url]http://www.edisk.cz/stahni/86592/slozka_A.rar_4.12MB.html[/url] Obsah složky („slozka A“) překopírujeme na flash disk. b)SWAPMAGIC CD verzi… viz. 2) c)Dostatek času ☺ d)Samozřejmě alespoň 8MB paměťovou kartu 1)Nejprve stáhnete „slozka A“ a obsah překopírujete na USB FLASH DISK 2)Vložíte SWAP MAGIC CD do PS2 mechaniky 3)Vložíte USB FLASH DISK do USB portu 4)Zapnete Play Station 2 5)Počkáte až se SWAP MAGIC načte a na obrazovce bude „LOAD PROGRAM“ a „VIDEO MODE: NORMAL“ 6)Poté zmačknete šipku nahoru + R2 (když se neobjeví bod 7 restartujeme a dáme šipku nahoru + L2) 7)Objeví se něco takového: http://bootleg.sksapps.com/tutorials/fmcb/swapmagic/07000000.jpg (pokuď ne napište PM/odpověď do tematu) 8 )Zmačknete O (kolečko) 9)Poté půjdete do mass:/ 10)Otevřete složku „Noobie_package" a spustíme FREE_MCBOOT.ELF http://bootleg.sksapps.com/tutorials/fmcb/swapmagic/09000000.jpg 11)Poté se otevře instalace FMCB (http://bootleg.sksapps.com/tutorials/fmcb/swapmagic/10000000.jpg) 12)Zvolíte FORMAT MC, tím zformátujete paměťovou kartu PS2 13)Poté zvolíte MULTI VERSION INSTALL 14)Počkáme až se FMCB doinstaluje. (Já měl problém, že se mi instalace asi v polovině zasekla vyhodilo to „křížek“ restartoval jsem PS a z opakoval postup až do instalace) 15)FMCB je úspěšně nainstalováno vypneme PS a vyndáme SWAP MAGIC a USB FLASH DISK 16)Další programy co se nainstalovaly: -uLaunchELF -přehrává JPG,TXT a spouští, kopíruje a maže další programy… -SMS -přehrává DIVX,MP3,JPG -ESR –hraní záloh her opatchovaných pomocí programu „ESR disc patcher GUI v0.24a“ ke stažení zde: [url]http://www.edisk.cz/stahni/27716/ESR_disc_patcher_GUI_v0.24a.rar_234.91KB.html[/url] -HDLOADER -spouštění her z HDD, potřeba network adaptéru -FMCB Configurator -nasatvení Free McBoot (já používám pouze ESR, na přehrávání filmů mam PC ☺) 17)Je velmi důležité nastavit toto: a)Zajdeme do Free McBoot Configurator b)V malé tabulce dáme „x“ (pro potvrzování tlačítkem „x“) c)Zajdeme do Configure ERS path d)Zde zvolíme cestu v path1: mc0:/boot/ESR.elf Path2 a Path3 necháme prázdné pokuď v nich něco je tak zmačkneme „O“ a cestu v nich smažete. e)Dáme return f)Dále zmačkneme Configure OSDSYS options g)V configure OSDSYS options zvolíme Configure item 1: h)Cesta v path1: mc0:/SYS-CONF/FMCB_CFG.ELF i)Path2 a Path3 zůstanou prázdní j)Dáme 2x return k)A poté v menu zvolíme !!!!save CNF to MC0!!!! l)Pokuď neuložíte přijdete o to nastavení co sme právě v předchozích bodech provedli. m)Poté ps2 browser (FMCB restart) a raději dáme ještě restart na samotné konzoli PS2 18 )Vypneme konzoli, vložíme zálohu hry (opatchovanou ERS patcherem a vypálenou IMGburnem rychlostí 1x !) 19)Automaticky by se měla záloha hry zapnout pokuď se tak nestalo a objevili jste se v (http://baza01.w.interia.pl/komentarze/esr.jpg). Tak zvolíme „LAUNCHCDVD“ 20)Vesele hrajte ☺ (pokuď již máte nainstalované záslepy, vyndejte 1 http://farm1.static.flickr.com/135/346523847_6d2ccd5855_o.jpg /edit: no i když nemusíte) Celkově FMCB má 3,586MB Pokuď je nějaká chyba, napište sem do tématu. Bye, werty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 zdravim perfektní návod zvládnul jsem to podle něj za 5 minut ale potřeboval bych se zeptat jestli rozjedu god of war 2 na dvouvrstvým dvd na free mc bootu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 (upraveno) zdravim perfektní návod zvládnul jsem to podle něj za 5 minut ale potřeboval bych se zeptat jestli rozjedu god of war 2 na dvouvrstvým dvd na free mc bootu? Měl by jsi to spusit. Nejdřív opatchuj zálohu hry tímto: "DLPatcher" a pak "ESR patcher". Poté vypal na DVD-R DL. Upraveno Říjen 23, 2013 uživatelem werty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 a musím pak ještě měnit booktype z DVD+DL na DVD-ROM? nebo stačí vypálit? a pak to iso ještě patchnout MementoDiscPatcher ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Ano booktype na DVD-ROM pokuď to tvoje mechanika podporuje. MementoDiscPatcher je úplně stejná věc jako ESRdiscpatcher dokonce jsem sem dával i link ke stažení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 aha dik za rady otestuju a dám vědět jak jsem dopadl a ten book type stačí změnit v nastavení a pak normálně vypalovat ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 7, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 book type je automaticky na dvd-rom , pokud to nemenis :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 takže opatchováno vypáleno vše jede ok ale seka se ve videu zvuk a romeno book type u dvd-r dl je nastev na normal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Vypaluj rychlostí 1x na Verbatim DVD-R ... když jsem vypaloval rychlostí 4x sekal se mi dokonce i obraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 takže na minusový dvouvrstvý 1*? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 mel bych dotaz dají se spuštět přes FMB hry z playstation 1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Cau, kdyz nastavuju v FMCB konfiguratoru bod D, tak tam nemam tu cest ms0:boot/esr.elf, ale mam tam ms0:boot/esr beta r9b dvdv direct off.elf, nevis co s tim? protoze kdyz to takhle nastavim, tak mi to pak pise, ze mam vlozit originalni disk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Cau, kdyz nastavuju v FMCB konfiguratoru bod D, tak tam nemam tu cest ms0:boot/esr.elf, ale mam tam ms0:boot/esr beta r9b dvdv direct off.elf, nevis co s tim? protoze kdyz to takhle nastavim, tak mi to pak pise, ze mam vlozit originalni disk. Pokuď jsi nestahoval jiný "boot/ERS" k instalaci tak by tam měla být cesta ms0:boot/esr.elf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 ja sem to nestahoval, mam to na pametovce od perryho celej ten FMCB. A tam jsou jeste aji jinaci cesty, ale ani jedna ta ms0:boot/esr.elf. nemuze to bejt treba nejaka jinaci cesta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 23, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 takže opatchováno vypáleno vše jede ok ale seka se ve videu zvuka romeno book type u dvd-r dl je nastev na normal Book type u minusuvych medii nelze menit , to by mel vedet snad kazdy kdo se ve vypalovani aspon trochu vyzna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasík.93 Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 jsem začátečník a chtěl bych hrát na svím ps2 slim vypalovaný hry ale nemam SWAPMAGIC můžu to udělat nějak bez něj ? :( nemam kámoše co by ho měli tak nwm kde ho sehnat nebo tak ? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Potřebuješ kámoše se SM nebo CHIPEM. Ještě je tu možnost zaslat mc někomu kdo ti FMCB nahraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasík.93 Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Potřebuješ kámoše se SM nebo CHIPEM. Ještě je tu možnost zaslat mc někomu kdo ti FMCB nahraje. aha takže musim poslat paměťovku aby mi to tam nahrál jináč to neudělam :( ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Ano pošli paměťovku někomu kdo je ochoten ti FMCB nahrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidee008 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 ahoj, neni tu nekdo z Olomouce nebo Ostravy kdo by byl ochotny zkopirovat mi ten programek na Memory Card? Kdyztak mi napiste PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SDOO Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Zdravím mám takový problém udělal sem vše podle návodu ale když zapnu mcBoot tak mi najede jenom zelená obrazovka a nic víc nwm co stím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalstasinka Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 máte tady někdo patch na hry které jsou 2 vrstvé díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tsonga Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 může mi někdo poradit ,,, když zapnu konzoli tak se mi přestalo ukazovat tohle menu dá se to nějak obnovit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Květen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Tsonga, jak přestalo ? Co se ti objeví ted ? Jestli nic tak FMCB nahraj znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tsonga Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 nic se mi neobjeví jenom černá obrazovka , ale FCMB funguje normálně hry jedou, ale tak nevadí nahraju znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts