Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 393
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• 2 weeks later...
Odesláno
Muzes si nekde stahnout a vypalit swap magic a snim nabootovat flashku a nebo si stahni ulaunchelf cd verzi , vypal a pomoci nej pak muzes z flashky uz spustit jakykoliv elf program .

No prostě je to dokonce i na tejhle stránce :D http://console-forum.net/tema/83049-ps2-vseobecny-tutorial-fmcb?p=925448&viewfull=1#post925448

Když je někdo línej si to tady pročíst viď řepko.

Odesláno

Sorry jsem trochu mimo ze záslepek.

1 - Tutorial končí - (pokuď již máte nainstalované záslepy, vyndejte 1 http://farm1.static.flickr.com/135/3...2ccd5855_o.jpg /edit: no i když nemusíte)

Mám to chápat, že pro úspěšnou instalaci FMCB tam zásepky být nemusí, nebo jsem v tutorialu někde přehlíd v kerém bodě a kam přesně je dát?

Dík za odpověď

Odesláno

Zdravim,

Koupil jsem sourozenci v USA PS2 ale neuvedomil si ze hry nejsou regionfree. Takze mu nejdou koupene originalky z CR atd.

Muj dotaz se tyka toho jestli by bylo mozne abych si u kamarada nechal nahrat na pametovku FMCB a potom mohl poustet originalni popr neoriginalni hry i s formatem PAL?

Zrovna ted jsem si sehnal SwapMagic ale neuvedomil si ze je taky PAL:-) Takze ho pri instalaci FMCB nevyuziji.. NAstesti ho mam jen pujceny:-)

Odesláno

Tak jsem to vyzkousel...

Vzal svoji MC ke kamaradovi a tam jsme podle navodu dali na MC FMCB.. U nej vse fungovalo jak melo ukazala se rozsirena nabidka a instalace probehla v poradku... Akorat jsem nenastavoval dale nic v configuratoru FCMB jelikoz jsem mel za to ze to nastavim doma..

Ale doma po zapojeni MC s FCMB do PS2 se mi neukaze rozsirena nabidka ale pouze zakladni dve polozky nastaveni a browser.. Po prohledani MC pomoci browser na MC FMCB je... Ale nespusti se...

Mel jsem snad nastavit vsechny uvedene veci v Free McBoot Configuratoru?

Omlouvam se pokud jsem neco prehledl a dekuji za radu...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu