Zavorka Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 potřebuju pomoct jak mám nastavit DNS domeny tak že když zadám mail.xxxx.xx najede mi to na nějaký určený odkaz (konkrétně google apps - google mail pro weby) vím maximálně že něco s CNAME záznamem pak bych potřeboval vědět jak email sprovozním na outlooku děkuji za každou radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 potřebuju pomoct jak mám nastavit DNS domeny tak že když zadám mail.xxxx.xx najede mi to na nějaký určený odkaz (konkrétně google apps - google mail pro weby) vím maximálně že něco s CNAME záznamem pak bych potřeboval vědět jak email sprovozním na outlooku děkuji za každou radu zavorko já bych ti poradil, ale moc tvojemu dotazu nerozumím. Co ti přesně nejde a co potřebuješ, rozveď to... email na outlooku zprovozníš tak, že založíš účet a vyplníš tam pop3 server pro příchozí poštu a smtp server pro odeslání pošty, ostatní zadání jako vyplnění emailu, atd. už ti vysvětlovat nemusím, to znaš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 právě mi jde o ty POP3 a smtp servery vůbec si nevím rady :D ... kaj je mám vzít maila jsem robil sám přes google apps k moji domeně v těchhle věcech se moc neorientuju EDIT: už jsme se posunul dál ... třeba u gmailu je třebaservery imap.gmail.com a smtp.gmail.com jak mám vytvořit ty svoje? :blink: něco s nastavení DNS bo co? :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 ok http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=cs&answer=13287 edit: jak ty svoje????????????? tohle jsou konfigurační servery pro tvojí příchozí a odeslanou poštu. to nastavíš, vyplníš svůj email a heslo a bude ti to fungovat ;) ;) ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 ok http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=cs&answer=13287edit: jak ty svoje????????????? tohle jsou konfigurační servery pro tvojí příchozí a odeslanou poštu já mám svoji domenu kde mám mx záznamy pro google apps(google mail pro weby) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 já mám svoji domenu kde mám mx záznamy pro google apps(google mail pro weby) jo jasně, ale pop3 server a smtp server pro doručenou/odeslanou poštu nemusíš měnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 jo jasně, ale pop3 server a smtp server pro doručenou/odeslanou poštu nemusíš měnit díky moc už to jede bylo to trošku složitější :D ale už to jede díky moc .. .ted už jenom potřebuju to nastavení DNS domeny pro to přesměrování :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 co tohle http://www.google.com/support/a/bin/answer.py?hl=en&answer=61057 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 díky akorát až ted jsme si všiml že to je přímo v tom mailu :D uvidím do 48h jestli funguje jak má :) EDIT: fičí ... díky moc LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zavorka
potřebuju pomoct
jak mám nastavit DNS domeny tak že když zadám mail.xxxx.xx najede mi to na nějaký určený odkaz (konkrétně google apps - google mail pro weby) vím maximálně že něco s CNAME záznamem
pak bych potřeboval vědět jak email sprovozním na outlooku
děkuji za každou radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts