svd Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Zdravím, poslední dobou mi nejedou na PS3 filmy v Avi. Je to H264 formát. Je nějaký rychlý dekodér, který by film převedl na podporovaný formát v PS Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 máš 2 možnosti: - video převést do Xvidu, což je zdlouhavé a zbytečné (rychlost ovlivňuje výkon počítače) - změnit obálku (z AVI na MP4), to zabere jen max. pár minut (+ možná bude potřeba převést audio na AAC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 svd Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 a jak změním tu obálku ? Nějaký dekodovací program ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 to umí snad každej pokročilejší konvertovací software např. v Xvid4PSP si zvolíš obálku (formát) "MP4", u video kodeku dáš "copy" (čili beze změny) a u audio kodeku dáš "AAC" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocurstvo Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 a nebo propoj PS3 s kompem přes PS3 media server a streamuj to video do PSka. Nemusíš nic převádět, komp to udělá realtime.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 svd Odesláno Únor 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 media server už jsem zkoušel, ale nějak mi to nejde propojit s PC přes WIFI. Online na PS3 hraju bez problému, ale nenajde mi to PC přes WIFI. Asi někde špatné nastavení. Mám modem - z modemu do routeru kabel - z routeru do PC kabel - a z routeru pomocí WIFI do PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocurstvo Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 jo, to je normální... A zkoušel si vypnout firewally? Třeba eset ti to v defaultu nepustí... media server už jsem zkoušel, ale nějak mi to nejde propojit s PC přes WIFI.Online na PS3 hraju bez problému, ale nenajde mi to PC přes WIFI. Asi někde špatné nastavení. Mám modem - z modemu do routeru kabel - z routeru do PC kabel - a z routeru pomocí WIFI do PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
svd
Zdravím,
poslední dobou mi nejedou na PS3 filmy v Avi. Je to H264 formát.
Je nějaký rychlý dekodér, který by film převedl na podporovaný formát v PS
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.