jak.to Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Ahoj prominte ze vas s tim, tady otravuju ale mám antivir Eset Smart Security a za 13 dní mi dojde platnost tý registrace..a chtěl bych to prodloužit..nějaký nápady? dík předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ppst Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 dej si avast nebo si koup licenci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Na wfku je plno návodů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 si ten trial nainstaluj znova :D budeš mít zase 30 dnů plnohodnotnej antivir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 http://rs668tl4.rapidshare.com/files/334275474/MiNODLogin_3.7.5.1.rar stáhni si tohle. hledá to smao licence. mužeš si i nastavit aby to obnovilo při každy, spuštění pc. mám to a nikdy jsem neměl problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vaok Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Na ulozto je crack do roku 2050 taky ho mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Nebo se můžeš podívat na http://nod325.com Kde najdeš login a heslo vždy na měsíc aktivovaný. Ten program co to hledá mám a bohužel ho samotný NOD32 zablokoval, resp. IP adresu, www stránky atd... takže je nepoužitelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Ignition , hlavne že mne MiNodLogin funguje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Ignition , hlavne že mne MiNodLogin funguje ;) Jo funguje, chtělo to instalovat nejnovější + dát ten program v antiviru do vyjímek. Už mi to taky funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jak.to
Ahoj prominte ze vas s tim, tady otravuju ale mám antivir Eset Smart Security a za 13 dní mi dojde platnost tý registrace..a chtěl bych to prodloužit..nějaký nápady? dík předem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.