kouny123 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Potřeboval bych vědět když si objednám ps3 přes internet a normálně mi to příde a kdybi se po pár měsících rozbil jak bych ho měl dát vyreklamovat kam nebo jak díky !!!!!!!:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vasek017 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Potřeboval bych vědět když si objednám ps3 přes internet a normálně mi to příde a kdybi se po pár měsících rozbil jak bych ho měl dát vyreklamovat kam nebo jak díky !!!!!!!:roll: jsou 2 moznosti bud to poslat tam kde jsi to kupoval nebo to jit reklamovat do sony ale kdyz stim pujdes do sony tak musis mit vyplneni zarucni list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocurstvo Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 a oba si dejte pozor na češtinu... To je hnus toto :) Radím ti koupit PS3 v nejbližším seriózním kamenném obchodě. A pokud už trváš na netu, tak od nějaké zaručené firmy. Např. alfacomp, bohemia... Rozhodně ne takové ty menší icetech a podobní šupáci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pluhín Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 jsou 2 moznosti bud to poslat tam kde jsi to kupoval nebo to jit reklamovat do sony ale kdyz stim pujdes do sony tak musis mit vyplneni zarucni list Tak záručí list vyplněný samozřejmně mít nemusíš , stačí když přineš fakturu,dodací list atpd. Už sem ti někde psal , že je nejlepší s tím pak dojít do autorizovaného Sony servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kouny123
Potřeboval bych vědět když si objednám ps3 přes internet a normálně mi to příde a kdybi se po pár měsících rozbil jak bych ho měl dát vyreklamovat kam nebo jak díky !!!!!!!:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.